Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis kamp med familjen – kan inte ducka för problemen

09 sep, 2023, 05:30 

Charlotte Perrelli har flyttat till Spanien – men står nu inför en rad utmaningar.

Annons

Charlotte Perrelli har flyttat från Sverige till Spanien med familjen. Det kräver så klart en rad förändringar i vardagen, även om Charlotte lovat alla att hon kommer att fortsätta släppa musik.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Det är bland annat ett nytt klimat man ska anpassa sig till, ett nytt språk som ska läras, barnen ska börja ny skola, få nya klasskompisar och få en ny vardag som ser rätt annorlunda ut den i Sverige.

”De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar Spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk”, skriver Charlotte Perrelli på sin blogg.

Annons
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har flyttat till Spanien!

Charlotte Perrelli om utmaningarna

Även Charlotte pluggar spanska varje dag och lär sig hantera vissa fraser som kommer komma väl till hands i det nya landet. Det vittnar även om att hela familjen tar det spanska äventyret på största allvar.

Samtidigt råder en rad utmaningar. Sonen Alvin är bara åtta år gammal och att behöva lämna sina föräldrar varje morgon för att gå till skolan är inget han tycker är superkul, skriver Charlotte.

”En känslig liten kille, han har det tufft nu, han gillar inte avsked så varje morgon är en pärs. Men jag vet att tids nog så blir det bättre. Så glad att de åtminstone har Engelska språket bägge två sedan tidigare. Bara spanskan som de ska få kläm på”.

Annons

Charlottes glädje efter drömbygget

Ja, att lära sig ett nytt språk går så klart inte på en dag. Det krävs tid, tålamod och en vilja att hela tiden vilja bli bättre verbalt.

Men under tiden kan familjen i alla fall glädjas åt att värmen verkar vara på deras sida. På flera bilder tycks de njuta av det nya livet i Marbella och det hus som de nyligen köpte.

”Det känns overkligt men såå bra. Det har varit upp mot 100 man om dagen som jobbat och Antima som byggt åt oss har uppfyllt våra drömmar till punkt o pricka”.

Annons

”Trodde inte det var möjligt men jo, verkligen. Vi bor 500 meter över havet, rakt under pärleporten ….. och det känns vill jag lova”, rapporterade Charlotte i samband med flytten.

Foto: TT/Instagram

Annons