Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis lyxhus i Spanien – köpte för 50 miljoner

28 dec, 2020, 15:00 
AvMalin Ny
charlotte perrelli
Tv-aktuella sångerskan Charlotte Perrelli har ett hektiskt schema men varvar gärna ned i lyxvillan i Spanien tillsammans med maken och barnen.
Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Sångerskan Charlotte Perrelli har ett minst sagt hektiskt schema i vår då hon är aktuell med både Stjärnorna på slottet och ett bidrag i Melodifestivalen. För att varva ned åker hon gärna till familjens lyxvilla i El Madroñal strax norr om Marbella - något hon gjorde under höstlovet tillsammans med maken Anders Jensen och sina barn.

Hon och maken hade haft ett semesterboende i Torrevieja på spanska solkusten i många år innan de hittade sitt drömhus förra året. Paret hade dessförinnan letat i flera år efter ett större hus med avskilt läge.

Charlotte Perrellis lyxhus i Spanien

Valet föll på en 800 kvadratmeter stor villa med fem sovrum och sju badrum, swimmingpool, vinkällare och en enorm terrass med utsikt över bergen och havet ända ner till Marbella och Puerto Banús.

”Var sak har sin tid och nu är vi redo för nya äventyr. Nu lämnar vi Torrevieja. Med en liten tår, lite vemodigt”, skrev hon då på sin blogg.

Annons

Så lever Charlotte Perrelli i spanska lyxvillan

På sitt Instagram-konto lägger hon gärna upp bilder från sina vistelser i Spanien som ofta består av familjehäng vid poolen, padelspel och lyxiga bjudluncher hemma. Något hon också har fått kritik för med tanke på de rådande coronarestriktionerna. I ett inlägg kommenterade hon själv hur hon resonerade kring det:

”Här nere rör jag mig till affären och padeln/tennis med barnen. Sedan njuter vi av lugnet hemma. Grillar och äter hemma. Otroligt skönt. Nya restriktionerna att man ska vara hemma mellan 23-06 påverkar knappast trötta småbarnsföräldrar, då har jag ändå däckat.

”Har inte ens tagit en kaffe på strandpromenaden? Det kanske jag borde göra...eller förresten, kanske inte”, fortsätter hon.

Kostade 50 miljoner enligt uppgift

Enligt uppgifter till Aftonbladet betalade paret 50 miljoner kronor för huset, men det är inget som sångerskan själv har bekräftat.

Lyxhuset ligger i ett kändistätt område och bland familjens grannar finns bland annat Rysslands president Vladimir Putin. Den legendariska Hollywoodstjärnan Audrey Hepburn bodde också i grannhuset fram till sin död 1992.

Foto: TT

Annons