Charlotte Perrellis lyxresa till Marbella med maken – bilderna avslöjar

Charlotte Perrellis lyxresa till Marbella med maken – bilderna avslöjar

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har tagit med sig hela familjen på lyxsemester i Marbella, se bilderna här!

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
Slå på ljud

Charlotte Perrelli och Anders Jensen gillar båda det goda livet och trots att maken haft en hektisk sommar med mycket jobb så har de lyckats ta sig tid till semester och befinner sig just nu i lyxiga Marbella med hela familjen.

På nya bilder från resan ser vi precis hur mycket de njuter av varandras och familjens sällskap!

De syns bland annat ute på stan där Charlotte bär en lyxig hatt från Gucci, den finns inte kvar på hemsidan men en liknande modell går loss på ungefär 4500 kronor, inte illa!

charlotte perrelli anders jensen

Charlotte Perrelli njuter på däck medan Anders Jensen och barnen plaskar och leker i vattnet!

ABEL
charlotte perrelli anders jensen

Mot båten! Charlotte bär sin Gucci-hatt, en riktig dyrgrip i samlingen.

TT

De badar alla tillsammans och har det skoj på en lyxig båt ute på solkustens milda medelhavsvatten, men Charlotte själv verkar välja att ta det lugnt i solen, medan maken glatt hoppar och plaskar tillsammans med alla barnen!

Charlottes egna ord om lyxsemestern

På sitt Instagramkonto har Charlotte laddat upp ett gäng bilder från semestern, med den ena kommentaren mer lycksalig än den andra.

”Dessa dagar……”, ”Här tankas det energi….. hemma” och ”En makalös dag på Havet!”, ja det är bara några av orden Charlotte använt för att beskriva sin tid i Marbella.

Det senaste inlägget handlar om frukost, bara en sån sak visar ju att Eurovisionfinal-vinnaren har hamnat i hundra procent semestermode.

”Godmorgon!! Frukost… här äter vi sannerligen olika…. Jag föredrar knäckemacka med avokado eller en tallrik yoghurt med bär och nötter. Men mina barn vill ha bacon och äggröra, pannkakor och nybakat bröd. Idag blev det även en kokosnöt. Funderar på att göra Fattiga riddare till dem, kämpar med att variera frukost, lunch och middagar. Ibland tar fantastiskt Asien slut…Men kaffet är viktigast för mig. Hur ser era frukostar ut?”