Charlotte Perrellis lyxvilla på Djursholm – köpte för 20 miljoner kronor

Charlotte Perrelli

Pool, jacuzzi och en prislapp på 20 miljoner kronor. Charlotte Perrellis lyxvilla på Djursholm får oss att häpna!

Sångerskan Charlotte Perrelli är en veteran i musiksverige och i vår har hon ett särskilt hektiskt schema. Hon är nämligen aktuell med både Stjärnorna på slottet och som tävlande i Melodifestivalen.

När Charlotte inte syns i TV-rutan kan vi hitta henne i sitt hem på Djursholm – en gigantisk lyxvilla som renoverats både en och två gånger.

Här finns allt Charlotte behöver: Pool, jacuzzi, vinkällare och biljardbord. Ja, flera som besökt villan har blivit golvade av all lyx.

Charlotte Perrellis lyxvilla på 800 kvadratmetrar

– Klassresan är ju väldigt tydlig i mitt fall och jag är extremt tacksam över att det har fungerat så bra, har Charlotte tidigare sagt i dokumentären Charlotte Perrelli: Flickan från Småland.

Om man vill vara mer fåordig kan man uttrycka sig om Carina Berg gjorde när hon besökte villan i samband med programmet Ett jobb för Berg.

- Är det hennes hus? Smack my Face.

Med 800 kvadratmetrar är mångmiljonhuset i det största laget.

Charlotte har tidigare sagt att maken Anders Jensen brukar skoja om att det tar en kvart att gå från köket till tv-rummet och tillbaka.

– Det är jätteroligt att ha tillgång till ett vackert hus, en fin bil, till att bada i pool varje dag. Kanske allra mest för barnens skull. Men jag hade varit precis lika lycklig utan det, säger Perrelli.

LÄS MER: De får bo på kungens privata ö – reglerna som gäller

Charlotte Perrelli: "Allt är i princip omgjort"

Fastigheten köptes av förvaltningsbolaget Sigrum där Charlotte är VD. Priset var då 20 miljoner kronor, men sedan dess har bostaden totalrenoverats.

– Allt är i princip omgjort. Huset var i ganska nedgånget skick när det köptes, har Charlotte tidigare sagt till Expressen.

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyxhus i Spanien

Med "allt" ingår ett nytt kök, nytt badrum och nya toaletter. Villan har högt i tak och vackra spegeldörrar.

– Jag älskar att ha det så här. Den här typen av kombinationer går aldrig att få i ett nytt hus, har Charlotte Perrelli tidigare berättat för Expressen.

Instagram kan man få sig ett smakprov på den imponerande villan.