Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis lyxvilla på Djursholm – köpte för 20 miljoner kronor

08 jan, 2021, 07:00 
Charlotte Perrelli
Pool, jacuzzi och en prislapp på 20 miljoner kronor. Charlotte Perrellis lyxvilla på Djursholm får oss att häpna!
Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Sångerskan Charlotte Perrelli är en veteran i musiksverige och i vår har hon ett särskilt hektiskt schema. Hon är nämligen aktuell med både Stjärnorna på slottet och som tävlande i Melodifestivalen.

När Charlotte inte syns i TV-rutan kan vi hitta henne i sitt hem på Djursholm – en gigantisk lyxvilla som renoverats både en och två gånger.

Här finns allt Charlotte behöver: Pool, jacuzzi, vinkällare och biljardbord. Ja, flera som besökt villan har blivit golvade av all lyx.

Charlotte Perrellis lyxvilla på 800 kvadratmetrar

– Klassresan är ju väldigt tydlig i mitt fall och jag är extremt tacksam över att det har fungerat så bra, har Charlotte tidigare sagt i dokumentären Charlotte Perrelli: Flickan från Småland.

Om man vill vara mer fåordig kan man uttrycka sig om Carina Berg gjorde när hon besökte villan i samband med programmet Ett jobb för Berg.

- Är det hennes hus? Smack my Face.

Med 800 kvadratmetrar är mångmiljonhuset i det största laget.

Annons

Charlotte har tidigare sagt att maken Anders Jensen brukar skoja om att det tar en kvart att gå från köket till tv-rummet och tillbaka.

– Det är jätteroligt att ha tillgång till ett vackert hus, en fin bil, till att bada i pool varje dag. Kanske allra mest för barnens skull. Men jag hade varit precis lika lycklig utan det, säger Perrelli.

Charlotte Perrelli: "Allt är i princip omgjort"

Fastigheten köptes av förvaltningsbolaget Sigrum där Charlotte är VD. Priset var då 20 miljoner kronor, men sedan dess har bostaden totalrenoverats.

– Allt är i princip omgjort. Huset var i ganska nedgånget skick när det köptes, har Charlotte tidigare sagt till Expressen.

Med "allt" ingår ett nytt kök, nytt badrum och nya toaletter. Villan har högt i tak och vackra spegeldörrar.

– Jag älskar att ha det så här. Den här typen av kombinationer går aldrig att få i ett nytt hus, har Charlotte Perrelli tidigare berättat för Expressen.

Instagram kan man få sig ett smakprov på den imponerande villan.

Annons