Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis mardröm med vännerna i Spanien: ”Ber till högre makter”

13 okt, 2023, 07:08 

Charlotte Perrelli berättar nu själv om tuffa bakslaget.

Annons

Charlotte Perrelli har aldrig gjort någon hemlighet av att hon gillar att tillbringa tid i solen. Därför har hon och familjen bestämt sig för att flytta till Spanien och prova på det spanska livet.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

De har dessutom köpt ett nytt stort hus, där hela familjen kan samlas och njuta av den gassande solen, härliga måltider, kvalitetstid och en svalkande pool som inte går av för hackor.

”De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar Spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk”, skriver Charlotte Perrelli på sin blogg.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli.

Charlottes glädje med vännerna

Tillsammans med maken Anders Jensen ser hon till att ta tillvara på dygnets alla timmar och passar dessutom på att bjuda ner vänner och familj till det något varmare klimatet.

Annons

Just nu befinner sig hennes småländska vänner på besök och på sin blogg berättar Charlotte att de njutit av god mat i form av sushi, grillad fisk, kyckling, vårrullar och sallad.

”Rullade till sängen sedan”, skriver Charlotte.

Charlottes tunga bakslag

När hon vaknade efter den härliga måltiden mådde hon dock sämre. Nu är hon rädd att det ska påverka vännernas vistelse och att hon inte kan vara med lika mycket som planerat.

”Vaknade dock med magvärk, feber och huvudvärk. Och mådde illa….. har legat i soffan hela dagen. Snacka om otur……… ber till högre makter att jag ska vakna frisk imorgon!”, skriver hon.

Ja, nu håller vi både tummar och tår för att Charlotte repar sig i någorlunda form, så hon och vännerna kan fortsätta att njuta av det underbara vädret i Spanien!

Foto: TT/Instagram

Annons