Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis namnbyte under radarn – det heter hon nu

31 maj, 2023, 08:00 

Charlotte Perrelli har genomfört ett namnbyte under radarn.

Annons

Charlotte Perrelli finns det nog ingen som missat i vårat avlånga land. Hon har underhållit i flera decennier och hyst stora framgångar både i Sverige och i utlandet.

Många tror sig nog ha full koll på stjärnan – men det finns en detalj som hon lyckats hålla hemlig, ett namnbyte.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Så träffades Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Det är faktiskt karriären Charlotte har att tacka kärleken, för det var den som förde henne samman med maken Anders Jensen. Han hade nämligen sett henne uppträda, och beslutade sig för att pröva lyckan genom att skicka ett privat meddelande till den framgångsrika sångerskan.

Men tyvärr fick han hållas på halster ett tag. Charlotte hade nämligen inte svarat på tre veckor, eftersom hon inte sett sin framtida kärleks invit. När hon väl såg Anders meddelade, var hon inte heller helt såld. Hon hade precis tagit sig igenom en upprivande skilsmässa.

Annons

– Jag befann mig i en period där jag hade bestämt mig för att inte leva med en man. Jag kände att jag levde ju med mina två pojkar och var både trygg och väldigt lycklig i det, har Charlotte sagt i Stjärnorna på slottet.

Charlotte Perrellis namnbyte – det heter hon

Men Charlotte gjorde det modiga, och gav kärleken en chans efter lite om och män. Och tur var väl det, idag har paret tre lyxvillor och två söner – och ett liv många bara kan drömma om.

Paret gifte sig 2015 i det exklusiva slottet Château d'Esclimont i Frankrike. Den uppmärksamme har däremot kanske funderat över Charlottes namn, hon har ju behållit sitt välkända artistnamn. Men det stämmer inte riktigt. Under radarn, har Charlotte faktiskt bytt namn. Det avslöjade hon i anslutning till bröllopet på sin blogg.

– Jag lägger till Jensen som mellannamn privat, men Perrelli är fortfarande mitt efternamn och kommer fortsätta heta Charlotte Perrelli som artist.

Charlotte Jensen Perrelli heter hon alltså egentligen, och faktum är att stjärnan till och med har en väska med initialerna CJP.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli

Foto: TT

Annons