Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis nära döden-upplevelse på semesterparadiset med Anders Jensen

28 jul, 2022, 15:46 

Sångerskan var med om en riktigt otäck händelse.

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Sedan mittan av juni har succéparet Charlotte Perrelli, 47, och Anders Jensen, 45 tillsammans med barnen befunnit sig på Marbella, för att spendera sommaren på lite varmare breddgrader.

Där lever paret ett liv i lyx och flärd, men för ett tag sedan var de med om en skrämmande olycka på paradisön.

Misslyckade semestern

Att spendera somrarna på den spanska ön Marbella är inget nytt för Charlotte. Det kan till och med kallas för hennes andra hem, eftersom paret äger en 745 kvadratmeter stor lyxvilla på ön!

Familjen var däremot nyligen med om en aningen misslyckad vistelse på ön, något Charlotte delade med sig av på sin blogg. Familjen hade åkt till en Beach Club, för att avnjuta en härlig dag i solen med lyxkant – men ack så fel de hade.

"Ja, hur sammanfattar man detta?? En superfin beach utan en massa stenar. Sjukt god mat, härliga solosängar och underbar inredning på restaurangen. Kunde varit perfekt!!!", inleder hon och fortsätter:

Annons

"Tyvärr är servicen inte hundra…. Allt tar tid? Det stinker av div olika dofter från publiken som röker allt annat än vanliga cigarretter. Suuuuuuperhög musik, disco!! Och en servis som är klädda som om vi vore på en nattklubb."

"Trodde han skulle dö"

Det skulle inte heller visa sig vara den enda motgången, ännu en otäck händelse skedde ett par veckor tidigare. Charlotte visar ofta upp hunden Mozart, som är en busig pomeranian.

Och även om det lyxiga Marbella-huset är ett ställe många säkerligen hade spenderat sina dagar på, känner Mozart tvärtom. Hon berättar att hunden ofta smiter från semesterhuset, och en gång gick det riktigt fel.

– En morgon när Anders och jag skulle åka i väg släppte Adrian ner Mozart innan grinden hann ner. Utan att vi märkte det drog hunden efter bilen och smet in på en tomt när han fick vittring på en tik. Där fanns också en hanhund som tog tag i honom, bet i nacken och ena benet. Till slut fick ägaren fatt i Mozart, säger hon till Expressen, rapporterar Hänt.

– När vi vände mötte vi kvinnan som kom gående med honom i famnen. Han var så rädd att vi trodde att han skulle dö. Mozart kunde inte ens stå, utan rasade i marken med huvudet neråt. Efter att såren blivit rengjorda hos veterinären sov han under sängen i tre dagar. Han var helt chockad, säger Charlotte.

Foto: TT/Instagram

Annons