Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis nya lyxhus med Anders Jensen! Detaljerna visar: ”En dröm för alla”

02 jan, 2023, 16:00 

Nu berättar Charlotte Perrelli om lyxplanerna med maken Anders Jensen!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Charlotte Perrelli vet hur man lever livet till fullo. Tillsammans med maken Anders Jensen har hon en lyxvilla i Djursholm, en lyxig fjällstuga i Åre och en spansk lyxvilla i Marbella.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Flera gånger per år har familjen återvänt till spanska solkusten för att njuta av husets bekvämligheter: med allt från poolhäng, mysiga middagar, padelspel och en häpnadsväckande havsutsikt.

Men förra året bestämde sig paret för att sälja den 745 kvadratmeter stora villan. Det blev en snabb affär och enligt en källa till Hänt landade slutpriset på cirka 69 miljoner kronor.

Annons

Därför köpte Charlotte och Anders nytt hus

Familjen hade då redan köpt ett nytt hus i närområdet. Charlotte Perrelli skriver på sin blogg att det just nu byggs för fulla muggar och att det nya huset kommer vara större än det förra.

”Huset Oak Valley är sålt och vi har köpt nytt! Vi bygger….. och bygger och bygger. Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla”, skriver hon.

Charlotte Perrelli: ”Utsökt känsla för stil”

Alla i familjen kommer få sätta sin prägel på hemmet. Det är många viljor som stångas med varandra, men Charlotte Perrelli beskriver arbetet som en dröm och varje dag som julafton.

Annons

”Denna gången blir det customized för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det. Det här är en dröm för alla i familjen och vi skissar och väljer som om det vore julafton varje dag”, skriver hon vidare och berättar att man anlitat en firma med känsla för detaljer.

”Vi jobbar med en fantastisk Norsk firma som byggt hus i Los Angelos, Dubai och även Marbella. De har en utsökt känsla för stil och för det skandinaviska som tilltalar oss”.

Charlotte Perrelli, Anders Jensen och barnen flyttar in i nya spanska lyxvillan i sommar
Charlotte Perrelli, Anders Jensen och barnen flyttar in i nya spanska lyxvillan i sommar.

Foto: TT/Instagram

Annons