Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis och Anders Jensens beslut i relationen: ”Har bestämt oss”

04 sep, 2023, 10:49 

Charlotte Perrelli och Anders Jensen flyttar till Spanien.

Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen älskar sitt Spanien. Tidigare i år bestämde de sig för att sälja sin lyxvilla i Marbella och köpte ett större hus i närheten av det tidigare.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Artisten sa då att beslutet grundade sig i att familjen växte och man ville kunna erbjuda barnen ett större boende, samtidigt som man njöt av härliga middagar, poolhäng och padel.

”Vi älskar huset men vi är många och älskar att kunna bjuda ner hela vår stora familj hit till solen så vi vill helt enkelt ha några fler rum”, skrev Charlotte Perrelli i ett meddelande till Expressen.

Annons
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrellis beslut med Anders Jensen

Men nu visar det sig att paret har större planer än så. Efter att nyligen ha flyttat in i sitt specialbyggda hus, har Charlotte och Anders bestämt sig för att lämna Sverige och ha sin bas i Spanien.

”Vi har längtat efter att få känna på en ny vardag. Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien. De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk.”, skriver Charlotte Perrelli på Instagram.

Annons

Förändringen i relationen

Flytten leder till en stor förändring för paret på flera sätt. Anders kommer att pendla mellan Sverige och Spanien, då hans dotter Izabella kommer att bo kvar i Sverige och avsluta grundskolan.

”Anders reser mycket i sitt arbete då hans business har expanderat något oerhört och han har en stor verksamhet runtom i Europa. För honom spelar det inte så stor roll vart han utgår ifrån eftersom hans roll är europeisk”.

”Han kommer vara både i Spanien, på resande fot och hemma i Sverige med Izabella då hon har ett år kvar i grundskolan.”

Foto: TT/Instagram

Annons