Charlotte Perrellis och Anders Jensens lyxboende på semestern: 1,6 miljoner – se bilderna!

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen är på lyxsemester – igen. Nu betalar de över en miljon kronor för boendet. Se bilderna på drömvillan här!

Slå på ljud

Hon har en bröllopsring för en miljon kronor, bor i ett hus för drygt 64 miljoner kronor, och har ett semesterboende i Spanien för 50 miljoner kronor.

Genom åren har Charlotte Perrelli gjort sig känd för sin exklusiva smak och sina extravaganta boenden.

Nu har hon och maken Anders Jensen slagit på stort igen. De är på lyxsemester på Maldiverna för att fira schlagerdrottningens pappas 70-årsdag – och drömvillan de har hyrt, ja den är inte direkt billig!

Charlotte Perrelli och Anders Jensen lyxresa till Maldiverna

Det är inte sällan som makarna Perrelli syns på lyxiga resmål som de tar sig till via privatjet. För bara ett par veckor sedan unnade de sig en påkostad resa till Florens i Italien.

Men nu har de tagit sig till varmare breddgrader. I nio dagar ska de njuta av kristallklart vatten och vita stränder i den Indiska Oceanen. Maldiverna är omtalat för häpnadsväckande miljöer och luxuösa hotell, av den anledningen tillhör det även till de dyrare resmålen.

Priset för Charlotte Perrelis lyxboende på drömsemestern

Det är dock inget som stoppar Charlotte och Anders som tagit med hela familjen till paradiset.

”Maldiverna!!! Som vi har saknat dig! Bokade detta för snart ett år sedan då vi blev rekommenderade av vår underbara vän att åka just hit. Vi har varit på Maldiverna flera gånger förr men detta slår allt…… Wow!!!! Nu är det relaxa och familjen som gäller. Magiskt”, skriver Charlotte på Instagram.

Under vistelsen ska familjen bo i en prålig villa som hon och Anders har hyrt. Det lyxiga huset har fyra sovrum, en gigantiskt altan med pool och tillhörande rutchkana där barnen kan leka fritt.

Priset? Enligt Hänt kostar det över 21 100 dollar, drygt 180 000 kronor – per natt! Det innebär att slutnotan kommer landa på över 1,6 miljoner kronor.

Se bilderna här!

Charlotte Perrelis och Anders Jensens hem de närmsta dagarna! Foto: Soneva

Foto: TT, Instagram / laperrelli

LÄS MER: Charlotte Perrelli visar upp lyxiga gåvan från maken Anders – värd 1 miljon

LÄS MER: Hemliga miljarderna bakom Charlotte Perrellis lyxliv med Anders Jensen

LÄS MER: Charlotte Perrellis livsförändring – efter semestern med maken