Charlotte Perrellis okända skada – nu berättar hon om sorgen: "Det knäcker mig"

16 jan, 2023, 06:00 

Nu öppnar Charlotte Perrelli upp om den tuffa tiden.

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Charlotte Perrelli, 48, är en av våra mest folkkära artister. Vi har sett henne i Melodifestivalen, uppträda på Allsångsscenen och mycket annat.

Förutom en enormt framgångsrik karriär är hon dessutom mamma till fyra fantastiska pojkar: Angelo, 19, Alessio, 17, Adrian, 9, och Alvin, 4.

Charlotte delar dagligen med sig av sitt händelserika och lyxiga liv på sin blogg och Instagram, där hon har över 190 tusen följare.

Charlotte Perrellis lyxliv med maken Anders Jensen

Recept.se Nyhetsbrev

Sedan 2015 är Charlotte gift med framgångsrike företagsledaren Anders Jensen, 46, som även är pappa till hennes två yngsta söner.

Paret lever ett riktigt härligt liv som de fördelar mellan sina många lyxbostäder: Villan i Djursholm i Stockholm, fritidshuset i Åre och huset i Marbella, som paret nyligen sålde för en rejäl slant.

Annons

Nyligen kom familjen hem från just soliga Marbella där de firade nyår tillsammans med vänner.

"My love!!!! Ett nytt år tillhanda och vi ser så fram emot ett nytt då vi förhoppningsvis kan förverkliga några av våra drömmar!", skrev Charlotte efter tolvslaget under en bild på henne och Anders.

Charlotte Perrellis okända skada – nu berättar hon om sorgen: "Det knäcker mig"

Ja, Charlotte lever verkligen ett fantastiskt härligt liv.

Men nu har hon råkat ut för en tuff skada som begränsar hennes vardag, berättar hon på Instagram.

"Längtar ihjäl mig!!!! 1 Tillbaka till Spanien. 2. Till att spela padel! Har haft Frozen shoulder nu sedan i november och kan inte spela…. Är på riktigt ledsen", skriver hon och fortsätter:

"Såååå tråkigt när man gillar en sport. Även tennisen! Det knäcker mig en smula….. men 2-3 v till och rehab. Sedan borde jag vara BACK again!"

Förhoppningsvis mår Charlotte bättre om några veckor när hon vilat axeln ordentligt.

Annons