Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis oro för maken Anders – orden om beteendet: ”Varningsklockor”

16 maj, 2024, 12:00 
Charlotte Perrellis make Anders Jensen jobbar stenhårt – vilket gör artisten orolig.
Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett liv som kantas av lyx. De har förmånen att kunna välja och vraka var de vill bo: en lyxvilla i Djursholm, ett vinterparadis i Åre eller en sommarpärla i Marbella.

7 saker du inte visste om Charlotte PerrelliBrand logo
7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli

Sedan en tid tillbaka är de bosatta i Spanien. Där går barnen i skolan, samtidigt som Charlotte ägnar flera timmar varje dag åt att försöka lära sig bemästra språket spanska.

”Vi bor 500 meter över havet, rakt under pärleporten... och det känns vill jag lova. Utsikten dag som natt är magnifik men framför allt älskar jag att bo i bergen!”, skriver Charlotte på sin blogg.

Annons
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett lyxliv i solsköna Marbella.Karin Törnblom/TT

Charlottes oro för maken Anders

Någon som däremot är lite frånvarande är Anders Jensen. Han jobbar som vd och har ett jobb som kräver att han far och flänger mellan en massa olika länder.

– Från alla länder skulle jag säga. Så jag är bara glad när jag får se honom här hemma, och just nu denna vecka är han faktiskt här och barnen är överlyckliga och bara: ”Hurra… pappa är hemma!”, säger artisten till Expressen.

– Det enda jag bryr mig om är att han inte ska jobba ihjäl sig. För hans hälsas skull kan jag i bland känna: ”Hörru, vet du… nu får du tagga ner”. Det händer att jag blir väldigt orolig.

Annons

”Kan se varningsklockorna”

Charlotte Perrelli har under åren stått på scen och underhållit det svenska folket. Hon har turnerat på olika platser i världen och vet hur slitigt det kan vara att vara i ständig rörelse.

– Det är därför jag kan känna och se varningsklockorna. I bland måste man bara bromsa upp och känna att det är okej att vara lite ledig. Inte jaga hela tiden, säger hon.

Ja, vi får verkligen hoppas att Anders tar det lite lugnt mellan varven och ser till att återhämta sig efter allt jobb!

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Anders Jensen jobbar hårt och reser runt om i världen för att sköta sitt arbete.Tommy Holl/TT

Foto: TT

Annons