Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis oväntade ord om Lotta Engbergs ex-make – efter alla år

06 mar, 2023, 15:00 

Charlotte Perrellis ord om Anders Engberg.

Annons

Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström har varit tillsammans i 2,5 år. Tillsammans befinner de sig på en bra plats i livet och älskar att tillbringa tid med vänner, spela golf och resa utomlands.

TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Redan för en månad sedan berättade Mikael för Svensk Damtidning om att det fanns långtgående planer på att göra en ny resa, men då var han väldigt hemlighetsfull om vad det kunde tänkas bli.

– Ja, men jag vill inte säga vart vi ska, sa Mikael Sandström.

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg och Mikael Sandström har rest till Spanien.

Lotta Engberg och Mikael Sandström har lämnat Sverige

Men nu vet vi.

När Lotta fyllde 60 år den 5 mars hade hon och Mikael bestämt sig för att lämna landet. I stället uppehåller de sig i solsköna Spanien, samma land som deras första kärleksresa gick till.

Annons

– Då var vi en bit ovanför Barcelona, men den här gången är vi lite mer söderut. Vi blir borta en vecka och det ska bli jätteskönt. Vi ska fira med att vara tillsammans, spela golf och äta gott, säger Lotta Engberg till Aftonbladet.

Charlotte Perrelis ord om Lotta Engbergs exman

Födelsedagen firades så klart stort! Även på hemmaplan var det många som ville vara med och gratta den folkkära artisten, som med sin musik betytt väldigt mycket för väldigt många.

”Världens finaste Lotta!! Jag var blott 18 år när jag började jobba med din Exman och jag har alltid sett dig som en enorm förebild på många sätt. Hårt arbetande kvinna med fötterna på jorden. Supermusikalisk och såå reko. Love you dear. Hoppas ni har det magiskt på er plats nu och att ni firar rejält.:)) Grattis till 60!”, skriver artisten Charlotte PerrelliInstagram.

Charlotte Perrellis beslut

Att Charlotte Perrelli nämner Lotta Engbergs exmake Anders Engberg, som Lotta skildes från 1994, i samma inlägg är kanske inte så konstigt. Han har haft en stor del i hennes artistkarriär och när Anders och Lottas band splittrades efter skilsmässan såg Charlotte sin chans.

Annons

– Anders Engberg hade ju då levt och varit gift med Lotta Engberg och deras band Lotta och Anders Engbergs orkester var ju en av de största som turnerade runt och tjänade mest pengar.

– När de då separerade och Lotta satte upp ett eget band och Anders ett eget så sökte han nya sångare till sitt band. Det var en jättemöjlighet för mig, har Charlotte Perrelli sagt i Podcasten Talk to me.

Anders Engberg och Lotta Engberg
Anders Engberg och Lotta Engberg gick skilda vägar 1994.

Foto: TT/Instagram

Annons