Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Charlotte Perrellis problem med Anders Jensen - nu bekräftar de

03 jul, 2024, 18:30 
Victoria Morand
Svårare än vad man trott.
Annons
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska krisBrand logo
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska kris

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har i flera år provat på livet i Spanien. De blev så förälskade i landet så de bestämde sig för att flytta dit för ett tag sedan permanent.

Charlotte delade entusiastiskt på sin blogg att beslutet om att byta hus grundade sig i familjens växande behov och önskan om mer utrymme.

Karin Törnblom/TT

Den tidigare villan såldes snabbt och framgångsrikt för 70 miljoner kronor, vilket innebar en betydande vinst på cirka 20 miljoner kronor för paret.

Annons

Charlotte uttryckte både glädje och en viss nostalgi över att lämna den tidigare bostaden, där familjen hade skapat många minnesvärda ögonblick.

Trots den smidiga försäljningen av deras tidigare hem har paret stött på problem med att sälja sin nuvarande villa i Spanien. Trots flera försök har försäljningsprocessen inte gått som planerat, vilket har lett till förvirring och frustration för både Charlotte och Anders.

Huset fortfarande ute till försäljning

I veckan publicerade Anders ett inlägg på sin Facebook att huset i Marbella, ja, det är fortfarande till salu. Det är inte heller första gången som paret lägger upp dessa inlägg.

Senast var i slutet av oktober när Anders publicerade en video på deras hus och berättade att det fortfarande var till salu.

I kommentarsfältet var det många som var förbryllade och undrar varför Anders lägger upp ett hus som redan ska vara sålt. Men faktum är att affären aldrig gick igenom, förklarar han.

Annons

”Det trodde vi också men vid överlåtelsen så hade ”köparens” ekonomiska förutsättningar förändrats och de kunde inte fullfölja”, skriver Anders Jensen i en kommentar.

Bild: TT/Instagram

Annons