Charlotte Perrellis semester med maken – bor i spanska lyxvillan!

25 jul, 2021, 15:07 
Anders Jensen och Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli med familj har lämnat Sverige för soliga Marbella. Här strosar artisten runt i sin lyxvilla med en svindlande prislapp!

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Charlotte Perrelli, 46, och Anders Jensen, 44, älskar att tillbringa tid i sin lyxvilla i Marbella.

Här har paret allt de behöver och lite till – pool, takterass och utsikt över de omgivande bergen är bara några av alla pråliga detaljer.

Och det är alltså här som Charlotte nu har semester innan det är dags för höstens turné. På bild får vi se glimtar av lyxen!

Prislappen på Charlotte Perrellis och Anders Jensens lyxvilla

Den överdådiga villan ligger strax norr om Marbella och uppmäts till hela 800 kvadratmeter.

Här kan paret strosa runt mellan sina fem sovrum och sju badrum. Att de vill vara här ofta förstår vi, se själva:

Enligt Aftonbladets uppgifter ska villan kostat rungande 50 miljoner kronor. För det fick paret ett perfekt semesterhem.

Perrelli: "Min man jobbar nästan 24 timmar om dygnet"

Medan Charlotte varvar ner och laddar upp inför den kommande turnén är Anders i "work-mode". Han har ju en börsnotering på g.

Annons

– Min man jobbar nästan 24 timmar om dygnet just nu, han är i en börsintroduktion. Så han jobbar och jag kör ”markracet”, här hon tidigare sagt till Expressen.

Familjen har varit i villan i en månad och Charlotte har använt tiden väl – bland annat har hon bemästrat konsten att pochera ägg.

"Äntligen har jag fattat grejen. Det tog några år att få till det. Kommer få göra detta varje dag i resten av mitt liv till min man. Han älskar pocherade ägg", skriver hon på Instagram.

Foto: TT, Instagram/laperrelli

Annons