Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis skilsmässa från exmaken Nicola gjorde henne sjuk: "Den värsta perioden i mitt liv"

12 dec, 2021, 09:00 
https://image.svenskdam.se/image-7019163?imageId=7019163&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Ola Brising
Charlotte Perrelli Nicola Perrelli

Hon vill helst glömma det, men Charlotte och Nicola Perrellis skilsmässa är omöjlig att inte komma ihåg. Relationen var som svårast när schlagerdrottningen var i Belgrad för att tävla för i Eurovision.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Förra vintern var sångerskan Charlotte Perrelli, 47, en av deltagarna i tv-programmet ”Stjärnorna på slottet” och när Svensk Damtidning intervjuade henne i samband med det sa hon:

– Jag vill absolut inte prata om min skilsmässa och om Nicola, det är så oerhört bakom mig.

Charlotte Perrelli bad exmaken åka hem från Eurovision

Men uppbrottet kom ändå på tal under Charlottes dag i programmet. För en av de tuffaste perioderna i Charlottes liv var när hon skulle stå på scenen och representera Sverige i Belgrad 2008 med låten ”Hero” i Eurovision Song Contest. På plats i landet fick Charlotte nämligen veta att hon hade blivit sviken av maken och istället för att vara med backstage, och stötta sin hustru, fick Nicola åka hem till Sverige igen.

– Han fick en biljett och sedan var det bara för honom att åka hem igen. När han kom till Sverige hade jag redan bytt lås i huset. Då var det bara att slänga nyckeln. Hahaha, en riktigt skön känsla, berättade Charlotte i Aftonbladet.

Annons

När sångerskan kom hem gick hon för barnens skull till sin psykolog med Nicola. Efter mötet spelade psykologen in ett meddelande till henne på telefonsvararen. På bandet sa hon: ”Hej, Charlotte, det var inte kul att se dig i dag. Din energi var extremt låg. Jag är väldigt orolig för dig, att du ska kollapsa”.

Charlotte Perrelli Nicola Perrelli

Två dagar senare gjorde Charlotte just det. Hennes kropp rasade ihop. Hon drabbades av hjärnhinneinflammation.

"Värsta perioden i mitt liv"

– Det var fruktansvärt på alla sätt, den värsta perioden i mitt liv. På scenen står jag och ska vara stark och tävla för Sverige med ”Hero” men själv är jag bara ett vrak. Det var en väldigt jobbig tid och när jag idag ser bilder på mig där jag står och sjunger Hero ser jag bara en sjukt smal tjej som var otroligt olycklig, berättade Charlotte själv i ”Stjärnorna på slottet” i vintras.

Annons

Den 9 juni 2008 berättade Charlotte och Nicola officiellt att de skulle ta en paus, sa att de bröt upp för att de nästan aldrig hann ses och kände att de växt ifrån varandra.

Skilsmässoansökan skickades dock inte in av Charlotte förrän den 24 september 2009. Under tiden var båda officiellt singlar. Men Nicola vägrade under den sex månaders betänketid som följde att låta skilsmässan gå igenom.

Nya livet med Anders Jensen

Skilsmässan gick slutgiltigt igenom senare våren 2010, och 2012 träffade hon sin nuvarande make Anders Jensen, 44. Allt började med att han bjöd ut henne på en snöig vinterpromenad och idag är de två lyckligt gifta, delar sin tid mellan en lyxvilla i Djursholm utanför Stockholm och ett lika lyxigt sommarresidens i Marbella, Spanien, och har fått de två sönerna Adrian, 8, och Alvin, 3, tillsammans.

Men redan 2013, kort efter att Anders flyttat hem till henne, berättade Charlotte för Svensk Damtidning att hon kände att hon vågade tro på att han var mannen i hennes liv:

Annons

– Jag är så oerhört glad att Anders visade mig att man kan tro på kärlek igen, för jag trodde inte på det. Jag hade gett upp hoppet. Även om jag aldrig hade uttalat det, så hade jag bestämt mig för att leva själv med barnen. Jag var inte intresserad av att gå in i en relation och jag var väldigt tydlig med det från början. men någonstans på vägen så förstod jag att man inte kan vara så feg, så rädd, att alla människor inte är onda och att man inte kan stänga ute kärleken.

Charlotte Perrelli Anders Jensen

Vad gäller Nicola så träffade han redan 2014 sin nuvarande sambo Christina Karlsson, 51. Paret flyttade i somras ifrån sin vill i Täby utanför Stockholm och har istället köpt en stor våning på centrala Södermalm strax intill Medborgarplatsen i Stockholm.

Foto: TT

Annons