Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis skräckskada i Spanien: ”Herregud vad det blöder”

21 jan, 2022, 07:10 

Charlotte Perrelli fick en dyrköpt läxa när det kommer till okända köksredskap under semestern i Spanien.

Annons
5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste

Man ska vara försiktig med nya redskap i köket, det blev en dyrköpt läxa för Charlotte Perrelli nyligen. På sin blogg berättar hon om ett misslyckat försök med en mandolin, som hon skulle använda till att skiva potatis. Men det blev verkligen inte som hon tänkt.

”Problemet var bara att jag fick inte till ”säkerhetsmanicken” undertill där man ställer tjockleken utan slet bort den och tänkte att den behövs nog inte. Ajdå. Tre skivor sedan var det min tumme som skivades av!” skriver hon på sin blogg.

Sjukvårdare fick tillkallas

Den mysiga middagskvällen i huset på Marbella tillsammans med maken Anders Jensen och barnen fick alltså en otäck vändning. Istället för en trevlig middag fick sjukvårdare tillkallas och så ihop Charlottes tumme igen.

Annons

”Anders fick trycka tillbaka min slicade tumme innan det var dags för utbildade att sy ihop den. Herregud var det blöder från fingrar. Och det gör larvigt ont. Föder hellre barn varje dag än detta. Och dessutom sprutor rätt in i köttet där det inte finns någon hud. Tur jag hade en hand till så jag kunde bita i den under tiden.” skriver hon även i bloggen.

Allt gick bra till slut och Charlotte visar upp bilder på den färdiga ”produkten”, en ihopsydd tumme begravd i många lager bandage som hon kommer få gå med ett bra tag. Tur att det inte skedde något värre än så!

Annons