Charlotte Perrellis son har vuxit upp – så ser han ut idag!

08 jan, 2023, 19:00 

Charlotte Perrellis äldsta son fyller hela 19 år! Nu hyllar artisten sonen på Instagram.

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Charlotte Perrelli, 48, har haft en minst sagt enastående karriär – med mängder av hitlåtar, stora framgångar i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest och mycket annat.

Under tiden har hon även hunnit med att bli mamma till fyra barn. De två äldsta, Angelo och Alessio, har hon med exmaken Nicola Perrelli, 53, och de två yngsta, Adrian och Alvin, med nuvarande maken Anders Jensen, 46.

På söndagen fyller äldsta sonen hela 19 år, vilket Charlotte firar genom att tillägna honom en kärleksfull hyllningstext på Instagram.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli döper sonen Alvin Loui. Mottagning efter dopet på Villa Pauli i Djursholm Fr.v. Izabella Jensen, Alessio Perrelli, Anders Jensen, Andrian Perrelli-Jensen, Alvin Loui Perrelli-Jensen, Charlotte Perrelli, Angelo Perrelli
Charlotte Perrelli har fyra söner: Angelo, Alessio, Adrian och Alvin. Anders Jensen har en dotter från ett tidigare förhållande, vid namn Izabella.

Charlotte Perrellis son Angelo har vuxit upp – så ser han ut idag!

Charlotte och Nicola Perrelli var gifta mellan åren 2003–2009, och den 8 januari 2004 – drygt ett halvår efter bröllopet, kom sonen Angelo till världen.

Annons

Samma år var Charlotte även programledare för hela Melodifestivalen-turnén!

Charlotte och Nicola Perrelli med sonen Angelo 2004
Den 8 januari 2004 blev Charlotte Perrelli mamma för första gången – till sonen Angelo.

I oktober 2005 föddes paret Perrellis andra son, som fick namnet Alessio.

Men 2009 valde Charlotte och Nicola att gå skilda vägar, och sedan 2015 är hon gift med Anders – som hon har Adrian, 9, och Alvin, 4, med.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen med barnen Adrian, Alvin, Vimmel på säsongsinvigningen av Kolmårdens djurpark 2019-04-01
Charlotte och Anders med sönerna Adrian och Alvin 2019.

Idag fyller Angelo hela 19 år, och på Instagram delar Charlotte en bild på sonen från dagens firande.

Annons

"Stort grattis Angelo! Min förstfödde. Tänk att det är 19 år sedan du kom. Minns det som igår… en kall solig vinterdag. Jag är obeskrivligt stolt över dig och alla dina framgångar. Du är en så otroligt fin kille på så många plan och vi älskar alla stunder med dig", skriver hon på Instagram.

I kommentarsfältet under bilden har även Charlottes följare skickat varma grattis-hälsningar till födelsedagsbarnet.

Annons