Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis sorg efter vännens död: "Det smärtar"

06 dec, 2022, 19:00 
Indra Nordemar

Charlotte Perrelli har förlorat en god vän. Nu hyllar hon honom i rutan.

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli har varit en av vår största artister i närmare 30 år. Hon har uppträtt på otaliga scener och genom åren stött på en å annan musikant som hjälpt henne längs vägen.

En av dem, som också kom att bli en god vän, har hon tragiskt förlorat.

Charlotte Perrellis sorg – nära vännen plötsligt död

Michael Ottosson har spelat bakom flera av våra artister, däribland Lotta Engberg och Charlotte Perrelli. Men 2020 gick han plötsligt bort.

"Min son, Michael Ottosson, musiker, kapellmästare, arrangör och kompositör gick hastigt bort i brusten aorta den 8 juli 2020 och döden var ögonblicklig. Vi skulle ha en vecka tillsammans mellan två spelningar med Lotta på Liseberg. Hela familjen var samlad. Vi fick ett fantastiskt dygn tillsammans innan det ofattbara hände.", har hans mamma skrivit på Hjärt-Lungfonden.

Annons

Hyllas av Perrelli med sång

Det har gått över två år men nu i juletider passar Charlotte Perrelli på att hylla Michael genom att framföra en låt hon gjort med honom.

"2 december. En av de vackraste jullåtar jag vet….Emanuel. Tack fantastiske Michael Ottosson (pianist) för arr på denna och alla andra låtar. Denna ingick i min show som vi satte upp på Grand hotell. Vi hade så otroligt roligt. Tyvärr spelar du inte för oss längre och det smärtar", skriver Charlotte på Instagram.

Michaels Ottossons mamma verkar ha uppskattat sången och hyllningen. I kommentarsfältet skriver hon:

"Tack Charlott för denna vackra sång. Så fint att se er tillsammans och få höra Michael spela. Vet att ni stod varandra nära. Tack för dina fina ord om honom. Det värmer. Mamma Birgitta"

Fint. Och Sorgligt. Vila i frid.

Foto: TT

Annons