Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis stora familjekonflikt – stjärnan rasar: "Gillar inte att hänga ut folk, men..."

22 maj, 2024, 15:30 
Charlotte Perrelli
TT
Charlotte Perrellis familj har hamnat i bråk!
Annons

Charlotte Perrelli är en av våra mest folkkära, omskrivna artister. Men lillasystern Caroline "Kina" Björck lever ett betydligt mer anonymt liv.

Hon har två söner, Wilson och Viggo, med maken Jesper, som har ett förflutet som professionell hockeyspelare. Mycket mer än så vet vi inte om Caroline.

5 saker du inte visste om Anders JensenBrand logo
5 saker du inte visste om Anders Jensen

Charlotte Perrelli i familjebråk – blommorna var fel

Men nu har hon plötsligt blivit indragen i en av sina systrars bråk. Charlotte beställde nämligen en bukett från handlaren Interflora i samband med Carolines födelsedag.

Annons

Charlotte betalade 1400 kronor för buketten. Men när den dök upp hemma hos Caroline kom överraskningen.

Charlotte Perrelli och Caroline Björck
Ni är så fina ihop!Robert Eklund

– Jag gillar inte att hänga ut företag, jag gillar inte att hänga ut folk, för jag tycker inte att det är speciellt schyst. Men i det här fallet så blev det... Nu har det hänt så jävla många gånger, säger Charlotte till Expressen.

– När hon skickade bild på den så kände jag: ”Nej men på riktigt!?”. 1 400 kronor för en bukett är ju inte jättebilligt. Då förväntar man sig att man får någonting som är okej. Man förväntar sig inte att man får tre kvistar nejlikor. Som jag vet att jag kan gå och köpa för 49 kronor på Ica. Det är ju jätteknasigt.

Annons

Charlotte Perrelli har tvingat fram en ursäkt

Interflora har lagt sig platta och bett om ursäkt för händelsen.

– Tyvärr har vi inte hanterat detta som vi borde göra. Dessutom har vi inte levererat buketten som beställdes och det är väldigt olyckligt. Det här tar vi på största allvar. Vi vill alltid ta hand ta om våra kunder på bästa möjliga sätt, säger Louisa Blomstrand, marknadschef på Interflora.

Annons