Charlotte Perrellis svåra tid – påhoppad i "Stjärnorna på slottet"

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli är aktuell med SVT-programmet "Stjärnorna på slottet". Men erfarenheten har inte bara varit härlig – artisten har också fått höra mycket elakheter.

Charlotte Perrelli, 46, må ha varit känd sedan sitt genombrott 1994, men att få höra elakheter har hon inte vant sig vid.

I Agneta Sjödins podcast Så in i själen berättar artisten om tiden efter Stjärnorna på slottet och de påhopp hon fått utstå.

– Jag skulle aldrig skriva "gud vad du är ful" eller "gud vad du har fula kläder". Det finns liksom inte, säger hon i podcasten.

Charlotte Perrelli anklagas för att vara utseendefixerad

I podcasten berättar Charlotte hur hon länge anklagats för att lägga ner för mycket tid på kläder och smink. I samband med Stjärnorna på slottet har kritiken kommit upp igen.

– När jag spelade in Stjärnorna på slottet så hade min makeup-kille Mattias lagt ner massa tid på att fixa mig. Men en del har ju så svårt för det där, säger Charlotte.

Hon fortsätter:

– Då tyckte folk att "men gud tror du att det är en modevisning eller?". Och tyckte att jag gick lite för hårt fram för att det var för mycket fokus på kläder och smink.

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli berättar om de elaka påhoppen.

Charlotte Perrellis uppmaning

Till slut blev de elaka orden mot Charlotte i sociala medier för mycket för makeup-stylisten Mattias.

I sociala medier gick han ut och skrev att det finns en dubbelmoral hos en del kvinnor, i ena stunden ska man hylla varandra, i nästa sänka.

I podcasten berättar Charlotte att hon håller med Mattias och uppmanar alla att tänka efter hur man själv skulle reagera.

– Om du gick till jobbet och la upp en bild på dig själv, skulle du då vilja att folk bedömde dig då och sa "fyfan vad du ser ut idag"? Det är det väl ingen som vill?, säger hon oförstående.

"Stjärnorna på slottet" sänds lördagar 20:00 i SVT och på SVT Play.

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet

LÄS MER: Ola Rapace berättar sanningen om äktenskapet: "Vi kämpar"

Foto: TT