Charlotte Perrellis tråkiga besked – händelsen påverkar hela familjen

30 nov, 2022, 11:11 
Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Charlotte Perrelli har drabbats av ett tungt bakslag.

Annons
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Charlotte Perrelli lever ett hektiskt liv tillsammans med maken Anders Jensen. De har båda barn sedan tidigare tidigare äktenskap och även gemensamma sönerna Adrian och Alvin ihop.

Det är med andra ord full rulle i lyxvillan på 800 kvadratmeter i Djursholm – och på Instagram brukar den berömda sångerskan ofta dela med sig av vardagen och den lyxiga tillvaron.

Charlotte Perrellis romantiska beslut med Anders

Paret har varit gifta sedan 2015 och verkar vara lika förälskade idag som när de träffades. För några månader sedan berättade dessutom Charlotte att hon och maken planerar att förnya sina bröllopslöften.

Charlotte och Anders också måna om att tillbringa tid tillsammans och hitta på romantiska och roliga aktiviteter, som när de för någon dag sedan njöt av en god middag efter en vinterdag i full rullning.

Annons

”Mysig julskyltning i Gamla stan med maken och ett gäng barn som avslutades på italienskt vis på Da Peppe Old Town med sjuuukt god pasta!! Buena!”, skrev Charlotte Perrelli på Instagram.

Charlotte Perrellis tuffa bakslag: ”Förkyld”

Samtidigt råder det vintertider och delar av familjen har varit sjuka. Nu har även Charlotte Perrelli åkt på en förkylning och tvingas vila upp sig. På sin blogg skriver hon om händelsen:

”Hör hemma har det varit sjukstuga. stora barn varvat med små och nu har jag åkt på förkylningen. Ska kurera mig järnet så att jag inte missar mitt gig på torsdag då jag just nu är lite förkyld”.

Vi får helt enkelt hoppas att Charlotte Perrelli hinner tillfriskna så hon inte tvingas ställa in någon spelning!

Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har drabbats av sjukstuga i lyxvillan.

Foto: TT

Annons