Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis trista besked – händelsen med familjen i Spanien: ”Inte gett upp”

16 okt, 2023, 11:00 

Charlotte Perrelli berättar nu själv om trista upptäckten i Spanien.

Annons

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen är så förälskade i sitt Spanien att de bestämt sig för att flytta dit på heltid. Nu väntar ett nytt kapitel för familjen, där barnen börjat nya skola och familjen fått en ny vardag.

Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska krisBrand logo
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska kris

Här kan de njuta av fantastiska stränder, gassande sol, ljuvliga måltider, välkommet poolhäng och en egen oas där familj och vänner kan ta sig för att komma bort från Sverige och njuta av värmen.

Det var därför som Charlotte förra veckan bestämde sig för att bjuda ned sina småländska vänner. Tillsammans hade de en fantastisk första kväll, där Charlotte fick visa upp sitt älskade Spanien.

Annons
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli njuter av livet i sitt älskade Spanien.

Charlotte Perrelli hastigt sjuk

Men dagen efter kom det stora bakslaget. Charlotte Perrelli blev sjuk, fick feber och skrev själv på sin blogg om det trista beskedet som fått henne att låta vännerna vila låt från hennes sällskap.

”Vaknade dock med magvärk, feber och huvudvärk. Och mådde illa….. har legat i soffan hela dagen. Snacka om otur……… ber till högre makter att jag ska vakna frisk imorgon!”, skrev den folkkära artisten.

”Har inte gett upp”

Nu är Charlotte på benen igen. Vad som orsakade det hastiga insjuknandet vet hon inte riktigt, men hon misstänker att det var en allergisk reaktion på den färska fisken som hon stoppat i sig.

Annons

Börjar tro att jag återigen blivit ”förgiftad” vekar inte tåla färsk fisk längre. Otroligt irriterande!!! Eftersom jag inte äter kött o kyckling. Det blir snart som det var i början…. Äter enbart grönt?

”Har inte gett upp riktigt än. Det blir nog några försökt till men käre barn vad dålig jag blir. Nästan lika dålig som när jag äter kött”, skriver Charlotte.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli tror hon blivit allergisk mot färsk fisk.

Foto: TT

Annons