Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis trista besked – orden om pappa Bert, 72: ”Kan inte”

02 nov, 2023, 05:30 

Flytten till Spanien gör att Charlotte Perrelli inte kan vara med och fira pappa Bert.

Annons

Familjen är otroligt viktig för Charlotte Perrelli. På sociala medier får både make, barn och föräldrar mycket utrymme och hon skriver ofta glatt och lyckligt om hur viktiga de är i hennes liv.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

När Charlottes mamma Monika tidigare i år fyllde 70 år passade hon på att lyxa till det ordentligt. Tillsammans med hela familjen tog de sig till Maldiverna för fira den speciella dagen.

”Pappa o Mamma!!! Att få ha med er på dessa resor… så otroligt mysigt och roligt! Ni är så fina och fantastiska. Vilken tur jag hade i livets lotteri”, skrev Charlotte Perrelli då.

Annons

Charlottes utmaningar i Spanien

Sedan dess har det hänt mycket i Charlottes liv. Hon, maken Anders Jensen och barnen har flyttat till Spanien för att prova på det spanska livet.

Öppenhjärtligt har hon berättat om den nya vardagen, hur det funnits en del utmaningar i att sätta barnen i en ny skola och interagera med människor där det i stort sett bara talas spanska.

– Det är lite att sätta sig in i när man på riktigt ska bo i ett annat land. Språket. Puh. Det för ta sin tid, men är ju ett stort projekt.

Annons

Charlotte kan inte vara med och fira pappa Bert

Men flytten har också inneburit en rad förändringar, förändringar som gör att Charlotte tvingas bryta vissa traditioner. Ett exempel på detta är pappa Berts födelsedag den 1 november.

Till skillnad från tidigare år kunde hon inte vara med när han firades i Sverige. I stället fick hon skicka sina grattishälsningar på FaceTime, något som så klart var väldigt tråkigt för Charlotte.

”Pappa!! Idag är det din dag. Kan inte minnas när vi inte firade en födelsedag ihop…. Men vi får vara med på FaceTime i år. Stort grattis. Love you to the moon and back”, skriver Charlotte på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons