Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Treschow visar upp sin garderob: Sanningen om guldklackarna

06 jun, 2019, 08:00 
Charlotte Treschow visar upp sin garderob
Före detta Top Model-deltagaren Charlotte Treschow äger numera ett framgångsrikt designmärke.
Svensk Dam fick en exklusiv titt in i hennes privata garderob.
✔︎ Historien bakom guldklackarna från Gucci.
✔︎ Sommardressen – skrynkelfri med inbyggd solskyddsfaktor 50!
✔︎ Favoritmärket som hittas i second hand-butiker.
Annons

Charlotte Treschow har två passioner. Hästar och mode. När hon kom på idén att förena dessa föddes Aisling Equestrian, ett svenskt designmärke med eleganta ridkläder.

Hon driver nu företaget framgångsrikt och klär sig själv ofta i plaggen, som är tillverkade i Europa av högsta kvalitet.

– Förr bar man ridkläder endast i stallet och i sadeln, men i dag har det blivit ett mode som kan bäras vid de flesta tillfällen. De är ju både snygga och bekväma!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Charlotte Treschow

Hon trivs i sitt eget märke och visar en snygg kombination med vit blus och dubbelknäppt kavaj tillverkade av unik lycra-kvalitet med mikrofiber, som andas, är snabbtorkande, är skrynkelfri och har inbyggd solskyddsfaktor 50!

Annons

Charlotte Treschow trivs i egna märket Aisling Equestrian

Från Aisling Equestrian kommer också de helskodda, figurkramande ridbyxorna med hög midja och knäppning på sidan. Till det bär hon jodphurs i mocka från svenska märket Amazona Sueca. Resultatet är klassiskt och sofistikerat!

Charlotte Treschow

Till fest blir det gärna höga klackar. Guldskorna från Gucci köpte Charlotte inför sin systers bröllopsfest i Florens.– Jag hade varit med om en ridolycka ganska nyligen och hade blivit av med gipset bara några dagar innan. Trots bruten fot ville jag åtminstone, under mitt tal, ha på mig ett par snygga skor.plus_iconTilde Fröling: ”Jag lägger krutet på accessoarerna”Läs mer

Annons

Guldskor från Gucci

Unnade mig därför dessa fantastiska guldskor med rejäl klack som jag stod stadigt i. Jag fick dock byta till gympaskor när festen drog i gång efter middagen, säger Charlotte roat och visar de glänsande Gucci-skorna.

Ett härligt festplagg är den korta klänningen från H&M:s samarbete med Kenzo för några år sedan.

– Jag använde den senast på nyårsafton.

Charlotte treschow

 

Annons

Eftersom jag länge jobbade på H&M:s inköpskontor tog jag som vana att åtminstone köpa en sak från varje designsamarbete genom åren och jag har fortfarande glädje av dom flesta.

Charlotte Treschow
Grön klänning från &Other Stories, guldfärgad från Rodebjer. Ridstövlar Hermés. vita skor &Other Stories, guldskor Gucci.

Färgklickar i hemmet

Små delikata färgklickar piggar upp vilken outfit som helst. I ett antikt sminkbord från NK Möbelsnickeri, inköpt på Bukowskis Market, ligger en palett av eleganta sidenscarves både nya och gamla. Små konstverk!

Charlotte Treschow
Salig blandning av sidenscarves! Både nya och gamla – de flesta är inhandlade i second hand butiker i Paris. Älskar det svenska märket Emma Fällman som gör underbara sidenscarves i fantastiskt vackra mönster. Antikt sminkbord från Nk Möbelsnickeri inköpt på Bukowskis Market.

– De flesta är inhandlade i second hand butiker i Paris. Jag älskar det svenska märket Emma Fällman, som gör underbara sidenscarves i fantastiskt vackra mönster.

Annons
Charlotte Treschow
Min enda doft jag burit sedan studenten – Chanel no 5. Guldörhängen från Lara Bohinc som är en födelsedagspresent från Jonas. Vintage sidenscarf inköpt i Marais i Paris. Sammetsboxar från H&M Home.
Charlotte Treschow
Brun vas ”Kotte” från Svenskt Tenn, klar glasvas från H&M Home.

Charlotte Treschow

Charlotte Treschow har byxdress i olika modeller

Foto: Liljeton & Hessman

Annons