Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte tvingas ställa in allt – påverkar hela familjen: ”Otroligt”

01 nov, 2023, 16:00 

Charlotte Perrelli delar nu med sig av tråkiga nyheter från spanska solkusten.

Annons

Charlotte Perrelli har aldrig gjort någon hemlighet av att hon uppskattar ett liv i lyx. Det är därför som hon och familjen har en stor villa i Djursholm, ett vinterparadis i Åre och ett drömhus i Spanien.

Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska krisBrand logo
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska kris

Familjen verkar uppskatta det spanska livet lite extra mycket. Nyligen bestämde sig nämligen familjen för att bosätta sig i Marbella, där de för bara några månader sedan la vantarna på ett rejält lyxhus.

”Vi har längtat efter att få känna på en ny vardag. Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien. De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar spanska varje dag”, skrev Charlotte.

Charlotte Perrelli med familj
Charlotte Perrelli har flyttat till Spanien med familjen.

Charlotte fick ställa in planerna med familjen

Det spanska livet innebär en rad förändringar. Förutom att familjen nu kan njuta av sol och vackert väder för det mesta, så finns det vissa saker som är annorlunda jämfört med Sverige.

Annons

En sån sak är halloween. Tanken var att högtiden skulle firas den 31 oktober, men på grund av vädret fick Charlotte tråkigt nog ställa in alla planer och skjuta fram allt en dag.

”Halloween blev framflyttat till imorgon eftersom det regnade här ikväll…. Ha ha!! Otroligt va?! Inte riktigt Såå man hade hanterat det i Sverige. Hemma kör vi allt i ur och skur”, skriver Charlotte på sin blogg.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli fick ställa in det tänkta halloweenfirandet.

Har vännerna på besök

Det är så klart väldigt tråkigt för Charlotte och familjen att inte kunna njuta av ett traditionellt halloweenfirande i år. De hade ju förberett med spindelnät i olivträden och läskiga pumpor runt huset.

Samtidigt verkar fördelarna med livet i Spanien väga över nackdelarna. Charlotte har sina vänner på besök och tycks ha en alldeles underbar tid i det som blivit familjens nya paradis.

”Dagen började med en timmes padel med mina vänner Linda, Jenny och Julia här nere i Spanien. Otroligt skoj!!”, skriver en lycklig Charlotte.

Foto: TT

Annons