Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlottes beslut med maken Anders efter alla år – reagerar direkt: ”Bestämt oss”

20 okt, 2023, 08:28 

Charlotte Perrelli och Anders Jensen gör helt annorlunda med nya huset.

Annons

Det har länge stått klart att Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen att tillbringa tid i Spanien. Men att kärleken för att landet skulle vara så stark att de skulle bosätta sig där permanent kunde ingen ana.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Så har det alltså blivit. Charlotte, Anders och barnen lever nu ett liv i spanska Marbella, där de dagligen lär sig nya fraser på spanska och försöker anpassa livet till det varmare klimatet.

För att vistelsen ska bli så angenäm som möjligt, har Charlotte och Anders lagt vantarna på ett nytt lyxhus. Det är beläget i närheten av det förra och är av storleken större så hela familjen får plats.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har flyttat till sitt älskade Spanien.

Charlottes och Anders beslut med nya huset

Men storleken är inte den enda förändringen när det kommer till Charlottes och Anders nya husbeslut. Till skillnad från förr kommer de inte att lägga upp lika mycket bilder från lyxhusets innandöme.

Annons

”Har bestämt oss för att inte visa så mycket från vårt nya hus då det förra var otroligt exponerat i alla tidningar eftersom det var ”lätt” att få bilder då det låg ute till försäljning när vi köpte det”, skriver Charlotte på sin blogg.

”Vet att många är nyfikna”

Charlotte skriver vidare att de byggt huset själva och att det därför känns enklare att dölja innehållet för följarna. Samtidigt vet hon att många vill se vad det spanska drömlivet erbjuder.

”Vet att många är nyfikna och tycker det är roligt med både hus och inredning men det finns oxå en annan sida av myntet och det är den klicken som tycker allt blir skrävligt”, skriver Charlotte och bjuder ändå på ett mindre bildspel på nya inredningen:

”Men för er som älskar inredning så ska ni få några små detaljer som jag gillar”.

Kraftiga reaktioner: ”Så snyggt!”

Bildspelet har hon även delat med sig av på Instagram. I kommentarsfältet är det många som är tagna över den stil som Charlotte och Anders tillämpat.

”Så snyggt & stilrent , vilken bra smak ni har”, skriver en person.

”Så fint och stilrent . Vill se mer av ert nya hem”, skriver en annan.

”Wow, behövs det husvakt om ni ska åka bort så har jag precis anmält mig”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons