Charlottes känslosamma stund med sonen – nu väljer hon att berätta

24 apr, 2023, 15:00 

Kalaset blev känslosamt för Charlotte Perrelli.

Annons

Charlotte Perrelli med familj har laddat batterierna på Maldiverna – en plats som erbjudit stjärnklar himmel, kristallklart hav och svajande palmer som viskar i vinden.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

I en lyxvilla som andades extravagans, med fyra sovrum, egen pool, öppningsbart tak och rutschkana, hade familjen en härlig och solig semesterupplevelse många bara kan drömma om

”Måste nog säga att denna 4- bedroomsvillan på Jani är något av det finaste jag varit med om…… alla är upp över öronen förälskade och vi är mer än nöjda!!!!”, skriver Charlotte Perrelli på Instagram.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen är tillbaka i Sverige.

Charlottes lycka

Recept.se Nyhetsbrev

Nu har familjen åter landat i Sverige. Maldiverna är ett minne blott, vardagen har tagit över, det hektiska familjelivet återgått till sin vanliga plats och det varma klimatet ersatts av ett kallare.

Annons

Samtidigt finns det all anledning att fira hemkomsten. Charlotte Perrellis mamma har fyllt 70 år och den folkkära artisten är noggrann med att uppmärksamma sin mammas födelsedag.

”Hur är det möjligt att du idag blir 70 år? Du ser inte en dag ut äldre än 50!Och alla tror vi är systrar? Är det jag som är 70 och du 50?”, skriver Charlotte.

Känslosamma resan

Födelsedagarna verkar dessutom avlösa varandra. Nyligen fyllde sonen Alvins kompis år och barnkalaset ägde rum på Junibacken, ett äventyr som Charlotte även var en del av.

”Alvin var bjuden till Junibacken på barnkalas… det var flera år sedan vi var här. Men det ör väldigt mysigt. Fint gjort, gemytligt och Alvin var i extas! Han tyckte det var otroligt roligt…. Vi åkte sagotåget 2 ggr”, skriver Charlotte Perrelli på sin blogg.

Annons

Bröderna Lejonhjärta berörde artisten extra mycket. Jonathans och Skorpans livsresa, med en kamp mot den eldsprutande Katla och den ondsinta Tengil, hade orsakat blandade känslor.

”Otroligt fint och sorgligt med Jonathan och Skorpan i Nangijala”, skriver Charlotte vidare.

Junibacken
Så här kan det se ut om man åker sagotåget på Junibacken.

Foto: TT/Instagram

Annons