Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlottes mardröm med Anders Jensen – skedde när familjen var utomlands

15 jan, 2024, 12:00 

Charlotte Perrelli berättar själv om det trista beskedet under skidsemestern med familjen.

Annons

För några månader sedan fattade Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen det modiga beslutet att prova på att leva ett liv i spanska Marbella, där de sedan flera år tillbaka haft hus.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Det innebär en helt ny vardag, med nytt språk och ny kultur, men också ett äventyr som familjen kommer kunna bära med sig i sitt gemensamma bagage genom livet.

”Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien. De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk”, skrev Charlotte på Instagram.

Annons
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen.

Charlottes beslut med familjen

Samtidigt har familjen sett till att resa hem till Sverige för att ta del av en svensk jul. Då har de befunnit sig i sitt vinterparadis i Åre och hunnit med att åka skidor mellan allt julfirande.

Och även om familjen numer har sitt hem i solsköna Marbella, så är det inte superlångt till Sierra Nevadas skidbackar, som bara ligger några timmar bort med bil.

Det var också dit som familjen tog sig i helgen för att tillbringa lite kvalitetstid ihop. Dessvärre blev upplevelsen inte så bra som Charlotte hade hoppas, något hon skriver om på sin blogg.

Annons

Charlottes mardröm

Hon vaknade nämligen upp med feber och fick i stället ligga i sängen på hotellet, samtidigt som familjen roade sig i skidbackarna.

Charlotte kunde dock glädja sig åt att hotellet var kanon, med ett rum som hon beskriver som ”otroligt fint” och med utsikt över backen.

”Har kunnat stiga upp och vinka åt familjen när de har svischat förbi….. så fint väder och hyfsat med snö. Så klart inte som i Åre men å andra sidan byter mildare vilket gör att barnen inte fryser…. Och det är en hit i sig”, skriver Charlotte.

Foto: TT/Instagram

Annons