Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chockavslöjandet efter bebislyckan med Alexander Skarsgård: ”Har tre barn”

30 aug, 2023, 09:30 

Tuva Novotny berättar nu om livet som trebarnsmamma.

Annons

Tuva Novotnys och Alexander Skarsgårds relation har varit omskriven, men aldrig riktigt blivit bekräftad. Ryktesspridningen tog fart efter att Ann Söderlund och Sanna Lundell avslöjade den i podcasten ”Inte din morsa” i februari förra året.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Enligt Ann och Sanna hade Tuva och Alexander varit ett par i flera år. I podcasten uttryckte de hur märkligt det var att ingen skrev om parets relation, trots att de är två av Sveriges internationella kändisar.

Annons

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa ”Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt”. Hon tyckte också att det var världens konstigaste grej, sa Ann Söderlund.

Tuva Novotny
Tuva Novotny.

Alexander Skarsgård om bebislyckan

Några månader senare bekräftade Tuva Novotny att hon var gravid. En kort tid därefter fångades hon och Alexander på bild när de vandrade runt med en barnvagn på New Yorks gator.

Annons

I en intervju med Aftonbladet berättade Alexander Skarsgård om glädjen att bli pappa och att han njöt av det nya livet för fulla muggar.

– Det känns bra. Vi har en son som är åtta månader nu. Det går bra, även om det är ganska ovant, sa han då.

Alexander Skarsgård
Alexander Skarsgård.

Tuva Novotnys avslöjande: ”Har tre barn”

Men att få relationen avslöjad i en podcast var inte så roligt, berättar Tuva Novotny. Både hon och Alexander är väldigt måna om sitt privatliv och inte intresserade av att prata om relationen offentligt.

Ja, Tuva är så pass hemlig om sitt privatliv att knappt någon vet att hon har fler än ett barn. I en intervju med Femina berättar hon nu om mammalivet till tre barn.

– Ja, visst är det fascinerande. Jag har inte gjort nån grej av det, och ingen har märkt det. Så visst, jag har tre barn, säger Tuva Novotny.

Foto: TT

Annons