Chockbeskedet innan Let's dance-finalen: TV-profilen försvinner från rutan

Chockbeskedet innan Let's dance-finalen: TV-profilen försvinner från rutan

Säsongsfinalen av Let's dance 2022 blir tv-profilens sista.
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
0:44

Efter reklamen: Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

(0:44)

Slå på ljud

Under lördagskvällen ställs de två danspar som är kvar mot varandra en sista gång. Ja, vem blir det som tar hem glasskon i Let's dance-finalen? Filip Dikmen med danspartnern Linn Hegdal, eller Eric Saade som dansar med Katja Lujan Engelholm?

Genom åren har vinnare som Måns Zelmerlöw, Jon Henrik Fjällgren, Kristin Kaspersen och Benjamin Ingrosso korats, men troligtvis hade de inte haft lika stor chans utan proffsdansarna vid sin sida under tävlingen.

Men nu lämnar en av dem programmet.

En av de som har fått smaka på vinnarkänslan är dansösen Malin Watson, som var med redan under premiärsäsongen 2006.

Hon tog ett uppehåll på några år men sedan 2015 har hon konstant varit med i programmet, och 2017 kammade hon och fotbollsproffset Jesper Blomqvist hem vinsten.

I år gick det dessvärre inte lika bra. Malin dansade med Henrik Fexeus och de blev det andra dansparet att lämna tävlingen. Men i finalen återvänder de och får göra en sista dans i programmet! Ja, det blir nämligen även Malins sista, då hon nu meddelar att hon inte återvänder i framtida säsonger.

”På lördag dansar jag min sista i Let’s dance Det har varit en ära att få vara en del av denna fantastiska TV-produktion och underbara dansfamilj”, skriver hon på Instagram.

Hon fortsätter:

”Jag tror att jag är den äldsta proffsdansaren i världen som har vunnit Let's dance och den äldsta kvinnliga proffsdansaren i världen som har fått deltaga i denna magiska universella tv-produktion.”

Malin riktar ett stort tack till alla medverkande genom åren, och får samtidigt stort stöd av vänner, familj och kollegor i kommentarsfältet:

”Kommer sakna dig så mycket Malin! Ingen är en solstråle som du! Som jag älskat att jobba med dig”, skriver Linn Hegdal och hyllas därefter av jurymedlemmen Dermot Clemenger:

”Malin, du är en förebild. Alltid så professionell och alltid med en positivitet som få besitter. Du kommer att bli saknad”.

Foto: TT