Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chockbeskedet: Markoolios nya uppdrag –därför syns inte mamma Irma till

03 jun, 2023, 15:00 

Nu dyker Marko ”Markoolio” Lehtosalo upp utan mamma Irma vid sin sida.

Annons

Det räckte med en säsong för att tittarna skulle falla pladask. Tillsammans med mamma Irma gjorde Marko "Markoolio" Lehtosalo stor succé med realityserien Marko och Irma.

5 saker du inte visste om Bathina PhilipsonBrand logo
5 saker du inte visste om Bathina Philipson

Efter programmet har Irma fått gå på röda mattan för första gången, gjort flera intervjuer, pratat om nya huset och njutit av ett rampljus hon aldrig tidigare varit van vid.

Nyligen bekräftade dessutom duon att det blir en till säsong. Säsongen kommer att börja sändas i början av nästa år, men vad mor och son ska hitta på den här gången återstår att se.

Annons

– Det känns jättekul! Vi hade väldigt roligt när vi spelade in förra säsongen. Så vi är väldigt glada över att det blir en säsong till, säger Marko i Nyhetsmorgon.

Marko ”Markoolio” Lehtosalo och Irma
Marko och Irma gjorde så bra ifrån sig i rutan att de snart kommer tillbaka med en ny säsong.

Markoolios nya uppdrag

Ja, det ska onekligen bli spännande att se vad Marko och Irma hittar på den här gången. Som bekant fick ju Irma sitt drömhus ute på Värmdö i slutet av första säsongen och behöver nu hitta andra projekt att ta sig an.

Under tiden kan hon följa sonens äventyr i tv-rutan. Nu är det nämligen klart att Marko är klar som ny programledare för ”Smartare än en femteklassare”, som kommer att sändas på Discovery.

Annons

– Det känns oerhört kul men också väldigt nervöst att få leda nytändningen av ett så stort program som Smartare än en femteklassare faktiskt är. Jag har själv kids som går i femman och det är inte helt lätt att hänga med när jag försöker hjälpa dem med sina läxor, säger Marko Lehtosalo i ett pressmeddelande.

Får klara sig utan Irma

I programmet prövas och peppras vuxna med frågor tagna från grundskolan. Femteklassare agerar experter och hjälper till att knäcka de utmanande frågorna, som inte alltid är så lätta som man kan tro.

Annons

”Smartare än en femteklassare” kommer att sändas till hösten, alltså långt innan Markos och Irmas nya säsong har premiär.

Det betyder också att Markos nästa tv-uppdrag blir utan mamma Irma vid sin sida. Hon får helt enkelt sätta sig i soffan den här gången och följa sonens äventyr i hemmets lugna vrå.

Marko ”Markoolio” Lehtosalo
Marko ”Markoolio” Lehtosalo är ny programledare för ”Smartare än en femteklassare”.

Foto: TT

Annons