Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chockbeskedet: Meghan kan göra comeback – efter alla år

30 jan, 2024, 14:00 
Meghan Markle kan nu göra comeback.
Annons

När Meghan Markle förlovade sig med prins Harry blev det startskottet på ett helt nytt liv. Helt plötsligt stod hon i det kungliga rampljuset, utförde kungliga uppdrag och lämnade USA för att bosätta sig i London.

Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

Att befinna sig i rampljuset var dock inget nytt. Meghan hade sedan tidigare gjort sig ett namn som skådespelerska och bland annat figurerat i den populära tv-serien ”Suits”, som hon hoppade av efter sju säsonger.

Meghan Markle
Meghan Markle kan göra comeback som skådespelare.MISC / BACKGRID US / TT

Det gick helt enkelt inte att kombinera ett liv som hertiginna av Sussex och skådespelare. Därför fick Meghan prioritera om, lämna skådespelaryrket och omfamna en ny, främmande vardag.

Annons

Meghan Markle kan göra comeback

Men som alla vid det här laget redan vet så är varken Meghan eller Harry längre någon del av det brittiska kungahuset. De lämnade efter en turbulent tid, packade sina väskor och sökte sig till den solsköna delstaten Kalifornien.

Där bor de nu med sina två barn och kan vandra runt i en värld utan några kungliga förpliktelser. Det innebär också att Meghan skulle kunna återvända till sitt tidigare yrke och återigen skådespela.

Annons

Har erbjudits en roll

Och det kan mycket väl bli så att hon återvänder i rollen som Rachel Zane i Suits. Tv-serien kommer nämligen få en spin off-serie och enligt flera amerikanska medier har Meghan erbjudits en roll i ”Suits: Los Angeles".

Avsnitten har redan skrivits av Aaron Korsh, skaparen bakom Suits, och inspelningen väntas börja inom kort.

Enligt The Express kommer serien att bestå av en kvinnlig huvudroll som liknar Meghans tidigare karaktär Rachel, som ska ha skräddarsytts för hertiginnan.

Enligt uppgifter har Meghan Markle redan erbjudits en roll i spin off-serien ”Suits: Los Angeles”.Stephen Lock / i-Images

Foto: TT

Annons