Chockbilderna! Måns Zelmerlöw och frun Ciara dyker oväntat upp – inför alla

Chockbilderna! Måns Zelmerlöw och frun Ciara dyker oväntat upp – inför alla

Måns Zelmerlöw och frun Ciara är vanligtvis rätt så privata av sig, men nu bjuder de på sig själva i ett helt oväntat sammanhang.

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 48?
Slå på ljud

Måns Zelmerlöw är artisten som slog igenom hemma i Sverige på Idol men nådde internationell framgång när han blev en av de absolut mest populära Eurovisionvinnarna genom tiderna.

Hans karriär tog honom till London, där han träffade sin blivande fru Ciara.

För drygt två år gifte sig paret och de har även sonen Archie ihop, samt Ciaras son Albert från ett tidigare förhållande, som Måns är entusiastisk bonuspappa till.

Måns Zelmerlöw och Ciara bor i London

Med anledning av att paret bor i Storbritannien så har vi inte fått se så mycket av Måns familj, särskilt inte som både Brexit och pandemin har försvårat resandet mellan de olika länderna. Men nu gör de båda ett oväntat uppdykande, i det senaste avsnittet av Solsidan!

I en intervju med Aftonbladet har Måns berättat om gästrollen.

– Både jag och Ciara blev jätteglada när vi fick frågan. Det är ju den största svenska serien som man kan vara med i och det var oerhört mäktigt att få vara en del av det, men också intressant att få se hur mycket jobb som ligger bakom. Jag ser också upp till Felix otroligt mycket, han är en fantastisk regissör och kreatör. Men det var såklart också väldigt nervöst för mig som icke-skådis att försöka mig på det, säger Måns Zelmerlöw till tidningen.

MEGA

I den populära tv-serien som sänds på TV4 har Mia Skäringers rollkaraktär Anna tagit steget att bli skådespelare, och under en inspelning väcks ett rykte till liv, hon ska ha varit på dejt med ingen mindre än Måns Zelmerlöw. Måns spelar alltså sig själv i serien, där vi först får se honom på andra sidan ett telefonsamtal när de i karaktär försöker reda ut vad som pågår.

Sen kommer den stora överraskningen! I ett försök att släta över ryktena, som späs på mer och mer under avsnittets gång, ska Anna (Mia Skäringer), Måns och Måns fru Ciara alla umgås, för att visa journalisterna att de enbart är vänner.

Allt går så klart fel på ett typiskt Solsidan-vis och det slutar med att Anna förolämpar kändisparet. För den svenska tv-publiken är deras gästspel något alldeles extra, det är inte många som känner till Ciara särskilt väl, särskilt inte med tanke på att hon är gift med en av de absolut mest folkkära svenska kändisarna! Förhoppningsvis blir tv-tittarna nöja med deras inhopp.

LÄS MER: Nya bilder på Måns Zelmerlöws lyxiga sommarstuga i Båstad – se dem här!