Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken: Carola klar för Melodifestivalen – återvänder efter alla år

20 feb, 2023, 12:00 

Carola syns på Melodifestivalen-scenen igen!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Zoes viktiga livsval – Carolas personliga stödBrand logo
Zoes viktiga livsval – Carolas personliga stöd

Varje år i Melodifestivalen får vi se en hel uppsjö av nya och gamla artister som tävlar om det ärofyllda uppdraget att få representera Sverige vid Eurovision song contest.

Något scenen har saknat fram tills nu är däremot de riktiga schlagerdivorna. I år har vi varken fått se Sanna Nielsen, Charlotte Perrelli eller Jessica Andersson tävla, något som publiken har saknat.

Nu blir det ändring på det. När Melodifestivalen drar vidare till Malmö under helgen kommer publiken få se en av Sveriges absolut största, ingen mindre än Carola Häggqvist på scen. Det bekräftar SVT för Aftonbladet.

I år är det nämligen 40 år sedan en då 16-årig Carola slog igenom stort med superlåten Främling i Melodifestivalen 1983. I Malmö dyker hon alltså upp på scen igen, men än så länge är det stort hemlighetsmakeri bakom framträdandet. SVT avslöjar dock för Aftonbladet att "publiken kommer kunna sjunga med" till hennes nummer.

Annons