Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken: David Hellenius klar för Bingolotto

01 dec, 2023, 14:00 

David Hellenius klar för Bingolotto.

Annons

David Hellenius vet hur man samlar tv-folket som vid en lägereld. I Hellenius hörna intervjuar han kändisar, bjuder på sig själv och spexar till det på ett sätt som ofta får publiken att applådera kraftigt.

Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sigBrand logo
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sig

Han är en underhållare av rang. Sätter han beter sig på i rutan har också gjort honom folkkär och i dag är han en av TV4:s allra största profiler.

Ett kvitto på hans popularitet är att just Hellenius hörna fått både en längre säsong och längre sändningstid – vilket ger David mer utrymme att bjuda på den typen av sketcher som gjort honom så känd.

Annons
David Hellenius
David Hellenius är nu klar för Bingolotto.

David Hellenius nya jobb

Nu står det klart att han är klar för ett helt nytt program – och även den här gången rör det sig om ett program som kan beskrivas och betraktas som ”lägereldsaktigt”.

I år kommer han göra Lotta Engberg och Daniel Norberg sällskap i Bingolotto när det, som så många gånger förr, vankas uppesittarkväll med julrim, artister och bingospel.

För tittarna är det så klart ett glädjesbesked att få ta del av nyheten om att David Hellenius är en av stjärnorna i årets Uppesittarkvällen, och man får anta att han kommer leverera välslipade julklappsrim.

Annons

Så länge vill Lotta fortsätta göra Bingolotto

För Lotta Engbergs del är Bingolotto inget nytt. Hon är inne på sitt elfte år och vet vad som krävs för att leverera underhållning, samtidigt som svenska folket sitter hemma i stugorna och spelar.

Hur länge hon kommer vara en del av Bingolotto är oklart. Lotta har själv sagt att hon tar det lite som det kommer, men är också medveten om att hon närmar sig pensionsåldern.

– Jag säger som jag alltid svarar: Så länge jag tycker att det är roligt och publiken tycker att det är roligt.

– Och så länge man orkar. Jag har ju fyllt 60. Jag är ju snart pensionär, har hon sagt till Aftonbladet.

Lotta Engberg
Lotta Engberg.

Foto: TT

Annons