Kristin Kaspersen helt olik sig – chockar alla med bilden: "Så lik mor Barbro"

23 dec, 2022, 09:12 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar
Kristin Kaspersens bild förvirrar: Alla tycks se samma sak.
Annons
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”

Kristin Kaspersen har ända sedan barnsben tagit för sig av rampljuset. Hon började som barnskådespelare på teaterscenen, men hamnade sedan som praktikant på TV3, vilket senare ledde henne till programledarrollen.

Drömmen att jobba som programledare började gro under Kristins uppväxt, då hon följde med mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson på diverse tv-inspelningar. Och drömmen slog ju milt sagt in – i dag är Kristin en av dem främsta inom sin bransch.

Kristin Kaspersen firar 30 år som programledare

Nu har många år gått sedan hon inledde sin karriär. Ja närmare bestämt 30. I går var det på dagen exakt 30 år sedan Kristin landade sitt första programledarjobb.

"Idag firar jag lite extra när vi precis landat i Åre för att fira jul. För det var precis här i Åre som jag gjorde min programledardebut i programmet ”Station Åre” på Z-TV för 30 år sedan, precis idag 22/12.", skriver hon i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

Annons

"Tacksam varje dag för att jag haft det mest fantastiska jobb. Över Alla fantastiska människor jag mött både bakom och framför kameran. Allt jag lärt mig och fortfarande gör. Och jag ser enormt mycket fram emot vad min erfarenhet och glädje till mitt jobb ska ta mig framöver. Nu skålar vi."

Bilderna på Kristin som chockar – alla ser samma sak

Till texten har Kristin delat bilder på sig själv genom åren, genom sin resa. Och många tycks se samma sak – hur lik hon är mamma Lill-Babs!

I kommentarsfältet haglar komplimangerna in:

"Trodde det var en bild på din mamma i ungdomen"

"Säger bara; Sveriges vackraste kvinna!"

"Oj, vad lik Barbro du var på bild 1. Mammas flicka"

"Åh så lik din mor du är"

"Gud så lik mor Barbro här, visste knappast vem det är av er, fantastiskt fina Kristin"

"Ett fullblodsproffs ända ut till fingerspetsarna."

Det har nu gått fyra år sedan Lill-Babs dog i sviterna av cancer 2018. Men hennes minne har bevarats av döttrarna Kristin, Malin Berghgen och Monica Svensson, som tillsammans skrivit en bok för att hedra sin mamma.

Annons

Och ja, visst har Lill-Babs skönhet förts vidare, likheten mellan en ung Lill-Babs och Kristin är ju slående!

Foto: TT

Annons