Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken! Här dyker Rania Shemoun Olssons familj plötsligt upp i Nyhetsmorgon

05 dec, 2022, 06:00 
Rania Shemoun Olsson

Nyhetsmorgon-stjärnans barn och mamma – alla i syns plötsligt i rutan.

Annons
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Söndagens sändning av Nyhetsmorgon bjöd på en riktig överraskning. När Malou von Sivers öppnade lucka fyra i programmets kalender fick vi följa med hem till Nyhetsmorgon-stjärnan Rania Shemoun Olsson.

Där fick tittarna en helt unik inblick i hennes liv när kamerorna slocknar – och hälsa på stjärnans familj!

Rania Shemoun Olssons ord om maken

När hon inte befinner sig i TV4:s lokaler bor Rania tillsammans med maken Mattias i Stockholmsförorten Älvsjö. Makarna som varit gifta i 22 år har två barn tillsammans Imra, 13, och Tigris, 17.

Den långa kärleken Rania och Mattias emellan spirar än idag.

– Han skickar sms till mig var och varannan dag. "Tjena snygging! Proffsig idag igen! Vill du bli hämtad från pendeln?". Det låter jättehurtigt men den omtanken, den är så viktig. Det är nyckeln till en fin relation tror jag, säger Rania till Svensk Damtidning.

Rania Shemoun Olsson tillsammans med maken Mattias på röda mattan.
Rania och Mattias har nog med knep för att hålla kärleken vid liv.

Det var i oktober som Rania tillsammans med Thomas Ritter blev en del av den fasta programledarskaran i Nyhetsmorgon. Däremot är inte TV4 någon ny arbetsplats.

Annons

Hon har jobbat på kanalen i många år, bland annat som som videoreporter och nyhetsuppläsare. Det är också Rania som gör den årliga dokumentären om kungahuset, som sänds på juldagen.

Familjen dök upp i rutan

Vanligtvis håller Rania jobbet och familjen separerade, men nu i juletider fick vi faktiskt se dem i Nyhetsmorgon. Under lucka fyra gömde sig nämligen ett klipp på när Rania och hennes mamma Hasna Shemoun bakade assyriskt julfika. När allt är klart dyker barnen upp för att smaka, och Rania fick godkänt.

Nyhetsmorgon-stjärnan Rania Shemoun Olsson tillsammans med sina två barn och mamma.
Rania och familjen hälsade en god jul!

– Det här är det jag älskar med julen. När vi alla ses och umgås tillsammans, nu saknas nu pappa men han jobbar, säger Rania i klippet.

Hon passar även på att berätta om familjens julplaner. På julafton firar dem i närmsta familjen, och på juldagen är det dags att fira assyrisk/syriansk jul hemma hos Ranias mamma, dit också hennes syskon med familj kommer. Mysigt värre!

Foto: TV4/TT

Annons