Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tiger Woods och Elin Nordegren återförenas för sonen

22 dec, 2020, 06:00 
Tiger Woods och Elin Nordegren
Golfproffset Tiger Woods och Elin Nordegren var gifta i sex år innan äktenskapet sprack. Nu har ex-makarna återförenats – allt för deras sons skull.
Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Tiger Woods och Elin Nordengren fick en hel världs uppmärksamhet när de skildes under dramatiska former för tio år sedan.

Paret som tidigare verkat ha allt förintades framför våra ögon. 2009 kom vittnesmål om att Tiger varit notoriskt otrogen mot sin svenska fru. Mindre än ett år senare gick skilsmässan igenom.

Mitt i allt hittar vi Tiger och Elins barn, Sam Alexis Woods och Charlie Axel Woods. Nu har ex-makarna återförenats just för sina barns skull.

Tiger Woods och Elin Nordegren fångad på bild tillsammans

På söndagen knäpptes bilderna som fått många att hicka till. På en golfbana i Florida kunde man se Tiger Woods och nuvarande flickvännen Erica Herman. Och Elin Nordegren.

Elin och Tiger var båda på plats för att stötta sonen Charlie som tävlade i golfturneringen PNC championship, skriver Daily Mail.

På bilder kan man se hur Elin och Tigers nya flickvän pratar och ler. Det kunde man inte tro för elva år sedan när det vittnades om att Tiger bedragit Elin med dussintals strippor.

Sam Alexis Woods till vänster, Elin Nordegren i mitten, Tiger Woods nya flickvän Erica Herman till höger.

Tiger Woods och Elin Nordegrens relation hyllas

Det verkar som att tiden faktiskt läcker alla sår. Enligt Tigers vän Notah Begay har det tidigare paret inga problem med att mötas för barnens skull.

– Det har varit otroligt. Man vet aldrig hur en separation kommer att påverka barnen och Tiger och Elin har gjort det till en sådan stor prioritet att skydda deras barn och deras privatliv, har han tidigare sagt till The Golf Channel.

Elin har även hon gått vidare efter uppbrottet. Sedan 2019 är hon tillsammans med den tidigare amerikanska fotbollsspelaren Jordan Cameron.

Foto: TT

Annons