Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken under Masked Singer - hon gömde sig bakom popcornet

05 maj, 2023, 20:00 
AvFelicia Plåt
Masked Singer
Popcornet åkte ut under fredagen program av Masked Singer. Foto: TT

Denna fredagen vad det Pernilla som lyckade gissa rätt i Masked Singer.

Annons

Masked Singer fortsätter att vara en tittarfavorit och flera engagerade fans sitter alltid bänkade framför TV:n på fredagskvällen för att se om deras gissningar är rätt.

Mysteriet i ”Masked singer Sverige”!Brand logo
Mysteriet i ”Masked singer Sverige”!

Tillsammans med den underbara juryn som består av Felix Herngren, Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw och Nour El Refai så kan tittarna ta del av ledtrådarna och skönsången från bland annat Maneten, Kungen och Popcornet.

Ny jurymedlem

I fredagens avsnitt kunde vi även se Josephine Bornebusch ta plats bakom jurybordet för att försöka gissa rätt på vilka som gömmer sig under maskerna. Efter flera underhållande uppträdanden var det Popcornet som fick lämna programmet. Och trots att Josephine kom in med expertkunskap var det inte hon som lyckade gissa rätt.

Annons
Masked Singer har blivit en succé.

Det var nämligen Pernilla Wahlgren som denna veckan hade listat ut vem som gömde sig under masken. Det blev jubel och många chockade miner när masken tog av och det var ingen mindre än stylisten, författaren och influensern Elsa Billgren som var under den röd vita kostymen.

– Ja! Im back, utbrast Pernilla i ett lyckoskrik när masken rök av.

"Första gången jag står på en scen"

Elsa har fått mycket hyllningar för både sin dans och sång, men hon avslöjar att hon aldrig gjort något liknande tidigare. När Felix Herngren frågar om hon har sjungit och dansat tidigare svarar hon.

Annons
Elsa Billgren
Elsa gömde sig bakom popcornet.

– Aldrig någonsin, detta är första gången jag står på en scen, det är så kul.

Nu får vi se om Elsa kommer fortsätta med sin nya favorithobby. Och vilka som gömmer sig bakom de resterande maskerna i Masked Singer.

Annons