Chocken under Masked Singer - hon gömde sig bakom popcornet

Masked Singer

Popcornet åkte ut under fredagen program av Masked Singer. Foto: TT

Denna fredagen vad det Pernilla som lyckade gissa rätt i Masked Singer.

Masked Singer fortsätter att vara en tittarfavorit och flera engagerade fans sitter alltid bänkade framför TV:n på fredagskvällen för att se om deras gissningar är rätt.

Mysteriet i ”Masked singer Sverige”!
1:30

Efter reklamen: Mysteriet i ”Masked singer Sverige”!

(1:30)

Slå på ljud

Skidåkaren Hanna Öberg om förlovning - efter stora steget i relationen med Martin Ponsiluoma

Tillsammans med den underbara juryn som består av Felix Herngren, Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw och Nour El Refai så kan tittarna ta del av ledtrådarna och skönsången från bland annat Maneten, Kungen och Popcornet.

Ny jurymedlem

I fredagens avsnitt kunde vi även se Josephine Bornebusch ta plats bakom jurybordet för att försöka gissa rätt på vilka som gömmer sig under maskerna. Efter flera underhållande uppträdanden var det Popcornet som fick lämna programmet. Och trots att Josephine kom in med expertkunskap var det inte hon som lyckade gissa rätt.

Masked Singer har blivit en succé.

Karin Törnblom/TT

Det var nämligen Pernilla Wahlgren som denna veckan hade listat ut vem som gömde sig under masken. Det blev jubel och många chockade miner när masken tog av och det var ingen mindre än stylisten, författaren och influensern Elsa Billgren som var under den röd vita kostymen.

– Ja! Im back, utbrast Pernilla i ett lyckoskrik när masken rök av.

"Första gången jag står på en scen"

Elsa har fått mycket hyllningar för både sin dans och sång, men hon avslöjar att hon aldrig gjort något liknande tidigare. När Felix Herngren frågar om hon har sjungit och dansat tidigare svarar hon.

Elsa Billgren

Elsa gömde sig bakom popcornet.

Karin Törnblom/TT

– Aldrig någonsin, detta är första gången jag står på en scen, det är så kul.

Nu får vi se om Elsa kommer fortsätta med sin nya favorithobby. Och vilka som gömmer sig bakom de resterande maskerna i Masked Singer.

Pernillas nya bild väcker reaktioner - hyllas för ärliga orden om sin kropp: ”Förebild”