Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chockerande orden om sin svärfar bara månader före skilsmässan: "Nästan lite kär"

07 nov, 2022, 17:30 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Otippade ord för en att säga om sin svärfar!

Annons
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännenBrand logo
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännen

Det var i förra veckan som Bathina och Aje Philipson, kungens bästa vän tillika niobarns pappan, meddelade att de skiljer sig efter 17 år som gifta.

– Livet är ju inte alltid så enkelt, eller en dans på röda rosor, sa Bathina när Svensk Dam nådde henne strax efter beskedet.

Aje och Bathina har tre gemensamma barn – utöver det har Aje ytterligare sex barn. En av dem är Viktor Philipson som är i ett förhållande med mångsysslaren Carola Gynning – och hon har ett å annat att säga om sin svärfar. Och det är några minst sagt oväntade ord.

Carolina Gynning om annorlunda familjesituationen

Carolina och Viktor träffades på krogen 2019 och det sa klick direkt. Kärlekslyckan blev dessvärre inte långvarig, då. Ett år senare bröt de upp, men efter bara två månader ifrån varandra hittade de tillbaka till sin kärlek.

Annons

I dag har de dottern Vilda ihop och Carolina är numera en självklar del av Philipson-familjen.

– De har ju en speciell familj. Aje har haft tre olika fruar, och Viktor är barn till mittenfrun, medan Bathina som är Viktors styvmamma är lika gammal som jag. Det finns lite humor i det, tycker jag, berättade Gynning för Expressen innan det var tal om någon skilsmässa mellan Aje och Bathina.

Gynnings erkännande om känslorna för Aje Philipson

Men trots att Aje i princip är Gynnings svärfar har hon ett extra gott öga till honom – på ett aningen otippat sätt.

– Sen är jag ju nästan kär i Aje. Han är snart 80 och har snyggare kropp än Viktor. Stackars Viktor! Men det är ju sant, och han håller med. Aje har det där i sig – elegansen, erkände hon.

Samtidigt menar Gynning att hon är tacksam över att Vilda har honom som farfar, och att hon inom en snar framtid hoppas på att bli ingift i familjen, på riktigt.

– Nu orkar jag inte vänta en sekund till. Men han har lovat mig en ring och stort bröllop. Det hade varit otroligt fint att gifta sig på Ajes Skenäs gård. Men vi får se.

Foto: TT

Annons