Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chockerande uppgifterna: Gunilla Persson tävlar i Melodifestivalen

13 nov, 2023, 16:55 

Enligt Aftonbladets källor kommer Hollywood-frun tävla i Melodifestivalen 2024.

Annons

Aftonbladet har sin vana trogen börjat med att avslöja artisterna för nästa års upplaga av Melodifestivalen. Och nu kommer tidningen med ett chockbesked: Hollywood-frun Gunilla Persson uppges vara klar.

Enligt uppgift till tidningen är det en låt som fokuserar på den persona hon byggt upp under åren i rutan "The Gunilla".

Romansryktena kring Gunilla Persson – nu avslöjar HollywoodfrunBrand logo
Romansryktena kring Gunilla Persson – nu avslöjar Hollywoodfrun

Oväntade uppgifterna om Gunilla Persson

Tidigare har vi bara sett att dottern Erika Persson är en sångfågel, men enligt tidningen är det alltså dags för Gunilla att kliva upp på scenen nästa år.

– Det är klart. Hon ska flyga till Sverige och vara med på presskonferensen där alla artister ska presenteras, säger en källa till Aftonbladet.

Det verkar som att Gunilla har bra förutsättningar i musiktävlingen. Tidningen uppger att bidraget är skrivet av Fredrik Andersson, som faktiskt kammat hem vinsten med en av sina låtar, närmare bestämt med Frans och låten If I were sorry.

– Det här kommer garanterat bli den stora snackisen nästa år, säger en person med insyn till Aftonbladet.

Deltagarna ska officiellt tillkännages av SVT i början av december. Aftonbladet brukar avslöja deltagarna tidigare med hjälp av källor. I fjol avslöjade tidningen 24 av 28 akter i förväg – så uppgifterna om Gunilla tros alltså vara säkra!

Foto: TT

Annons