Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauer helt förändrad – Pernilla berättar själv om festbilderna: ”Chockad”

06 jun, 2023, 06:00 

Christian Bauer går inte att känna igen.

Annons

Pernilla Wahlgren tycks ständigt vara i ropet. Hon har ett fullspäckat schema som senaste åren varit fyllt av husbygge, tv- och poddinspelning och diverse shower på en rad olika scener.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Vid sidan om har hon dessutom hunnit med att förlova sig. I december förra året gick Christian Bauer ned på knä i ett vintrigt sälen och ställde den vågade frågan om hon ville gifta sig med honom.

Lyckligtvis sa Pernilla ja och paret började planera ett bröllop inför sommaren – en plan de sedan behövde skjuta fram efter att Pernilla landat giget som programledare för Allsång på Skansen.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren fick skjuta fram bröllopsplanerna med Christian Bauer när hon landade programledarjobbet på Skansen.

Christian Bauers bröllopsdans

I stället för att fira kärleken och lova varandra evig tro och kärlek, kommer Pernilla fira in den ljuva, och förmodligen väldigt varma, sommaren tillsammans med hela allsångspubliken.

Annons

Det blir förmodligen en färgsprakande fest, som även Christian Bauer kommer tycka om att ta del av. Han är nämligen en person som gillar när det är rofylld stämning på fest.

När Jessica Wahlgren gifte sig förra sommaren var det en extremt taggad Christian Bauer som släppte loss på dansgolvet, samtidigt som de övriga bröllopsgästerna applåderade frenetiskt.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på Jessica Wahlgrens bröllop förra sommaren.

Pernillas ord om Christians festkvällar

Men det verkar krävas vissa villkor för att Christian ska hitta sitt dansanta jag. När han är på fest med yngre är han inte alls lika livlig i kroppen och tycks närmare bli smått obekväm av ungdomars festbeteende.

Annons

I ett inlägg på Instagram delar Pernilla Wahlgren nu med sig av två klipp på Christian. På det ena sitter han närmast stel som en pinne på en ungdomsfest, på det andra dansar han loss på ett bröllop som om det inte fanns någon morgondag.

”Samma man. Två olika sinnesstämningar. Film1.Smått chockad Bauer på stökig 18-årsfest med 80 galna ungdomar. Film 2.Oerhört taggad Bauer på bröllopsfest med jämnåriga”, skriver Pernilla Wahlgren.

Christian hyllast stort

I kommentarsfältet är det många som uttrycker glädje över Pernillas beslut att dela med sig av Christians festbeteende. Många hyllar dessutom honom för hur han uppför sig.

”Så rätt beteende…flexibelt förhållningssätt och anpassar sig efter vad som är lämpligt. Bra betyg på den mannens sunda förnuft”, skriver en person.

”Så jävla bra”, skriver en annan.

”Hahahahaah jätteroligt”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons