Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauer om dolda karriären:"Inget behov av att synas"

06 jul, 2023, 16:30 
Samuel Björn
Christian Bauer, Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam
Christian Bauer är till vardags inköpschef i ICA och instruktör på SATS

Christian Bauer om det nya rampljuset, långt ifrån hans tidigare tillvaro.

Annons
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

I veckan talade Christian Bauer ut i en intervju med Expressen om hur det känns att gifta in sig i Sveriges mest kända familj, hans egna karriär på Ica och Sats samt han och Pernilla Wahlgrens första ordentliga bråk inför premiären av Allsång på Skansen

Anonym jobbtillvaro

Christian Bauers jobb är långt ifrån det rampljus som hans nyblivna fästmö Pernilla Wahlgren befinner sig i. Christian balanserar arbetet som inköpschef på ICA med sin roll som instruktör för olika träningspass på SATS.

– Ja jag jobbar med handtvål, duschtvål, bomull, lite olika, plåster och sånt. Det är ett jättekul och jättebra jobb, berättar Christian för Expressen.

Christian berättar att han själv inte känner något större behov att träda in i rampljuset som familjen Wahlgren står i.

Annons

– Nej, det tror jag inte. Jag har mina klasser på Sats i stället som instruktör. Det är min grej.

Just den egenskapen tror Christian är positiv och kommer hjälpa honom i hur han tacklar all uppmärksamheten som nu kommer.

– Jag är rätt soft med det, jag är inte starstruck eller har behov av att synas eller någonting. Jag tycker bara det är fantastiskt att ha träffat en tjej som är helt underbar. Jag har aldrig varit ute efter det på något sätt, är jag jordnära, som jag känner att jag är, då är det mycket lättare att landa i det, säger han.

Carina Bergfeldt, Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren i talkshowen Bergfeldt 2022.

Där får han styra och ställa

Christian berättar också i intervjun att det finns vissa ställen där det är han som är i fokus och får bestämma. Ett exempel är under de spinningpass som han håller.

Annons

– Då har jag blicken på mig och jag får styra och ställa lite där, säger han och skrattar.

Han berättar även att han har fått med sig Pernilla på några pass och att han siktar på att det ska bli fler i framtiden.

Det finns alltså vissa tillfällen där det är Christian som får stå i rampljuset och Pernilla som får stå bredvid och kolla på.

Helt ovan framför en kamera är dock inte Christian. Han har nämligen på sidan av sin "vanliga" karriär gjort ett antal modelljobb för stora företag som Ikano Bank och Renault.

Annons