Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauer totalt förnedrad inför Pernilla Wahlgren – pojkvännens mardrömshelg

26 sep, 2023, 11:00 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer förnedrades framför henne.
Annons

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är ett sammansvetsat par. De är förlovade, sambos och arbetar även tillsammans med Instagram-konto Villa Wahlgren.

Men det finns en väldigt tydlig konfliktyta i deras relation. Ett ständigt trätoämne, där de helt enkelt inte kan komma överens. Och i helgen fullkomligen exploderade det.

Pernillas splittring med Christian: ”Det går inte”Brand logo
Pernillas splittring med Christian: ”Det går inte”

Christian Bauer totalt förnedrad inför Pernilla Wahlgren

Christian är nämligen inbiten djurgårdare. Det ser man på hans Instagram-konto, där han verkligen skyltar med att han är en trogen, livslång Dif:are.

Pernilla däremot är AIK:are. Och nu i helgen möttes lagen, i ett stekhett Stockholmsderby.

Det blev en oväntad seger för AIK, 0-2 till laget som verkligen kämpat med formen den här säsongen.

Annons

En tuff dag för Christian, som ju måste leva med att Pernilla firar segern medan han själv är lite extra tyngd den här veckan. Det finns inget mer förnedrande än en förlust mot de värsta rivalerna, det vet alla supportrar.

Pernilla Wahlgren hejar på AIK – här är beviset

Pernilla har inte heller hymlat med sitt supporterskap. Hon lyckade till och med kuppa in ramsan "Och vi älskar AIK" när hon och Zara Larsson framförde Sareks klassiska låt Genom eld och vatten i Allsång på Skansen.

Hon berättade om bakgrunden till kuppen i webbtv-formatet Fotbollsmorgon, där bland andra IFK Göteborg-profilen Elsa Alm medverkar.

– När vi repade sjöng Zara ”Åh vi hatar AIK”. Jag är ju en gammal AIK:are, så då tänkte jag att jag skulle sjunga ”Åh vi älskar AIK” i stället, säger hon i Fotbollsmorgon.

– Jag fick ett meddelande från en kompis, som sa att hela AIK:s forum var fullt av kärlek till mig. Som gammal AIK:are blir man bara glad.

Christian Bauer på arenan tillsammans med Pernilla Wahlgren

Men trots rivaliteten kan Pernilla och Christian ändå umgås i matchsituationer – i alla fall när det inte är AIK och Djurgården som möts. Paret var till exempel och såg Djurgården mot Värnamo på Tele2 Arena tidigare under månaden.

De satt på VIP-läktaren och fick sällskap av Djurgårdens sportchef Bosse Andersson. Bosse hade till och med en speciell gåva till Christian: en officiell matchtröja!

Annons