Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Christian Bauers flykt – efter Pernilla Wahlgrens hårda ord

08 aug, 2023, 13:30 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Christian Bauer har rest iväg efter tydliga order från Pernilla Wahlgren.
Annons

Pernilla Wahlgren ska ikväll kliva ut på scenen på Skansen och leverera ännu en allsångskväll av högsta klass. Gästar gör Darin, Nordman och Naod.

Och i publiken hittar vi... inte Christian Bauer. På hans Instagram kan vi se att Pernillas pojkvän rest till Visby, vilket innebär att han kommer att vara åtskilliga mil bort från sin fästmö.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Christian Bauer lämnar – efter Pernilla Wahlgrens ord

Christian Bauer reser till Visby – pärlan på Gotland!

Det verkar vara en jobbresa som Christian gett sig ut på. Han har flera olika uppdrag, precis som Pernilla, även om hans huvudarbete är som inköpschef på Ica.

Annons

Kanske är det Pernilla som uppmuntrat till resan. Hon har nämligen gjort klart att hon inte vill att Christian dyker upp i publiken på Allsång på Skansen varje vecka.

– Det tycker jag är lite lökigt, och om jag tycker det när andra gör det så tycker jag inte att han, han kan ju titta på det hemma eller backstage. Självklart ska han få sitta i publiken om han vill och han har vänner där, men jag tycker inte att han behöver sitta där varje gång, har Pernilla sagt till Aftonbladet.

– Nu är allsång ett fantastiskt program så jag förstår ju kanske lite mer att man vill komma hit och titta, men nej han behöver inte sitta här. Det är precis sådant som folk kan störa sig på, ”ska han sitta där igen?”, då kan någon annan få den biljetten.

Pernilla Wahlgrens plan för sommaren

Pernilla reser mindre än fästmannen. I en intervju med Svensk Damtidning berättade hon att hon främst skulle hålla sig hemma under sommaren.

Annons

– Nej jag tänker nog bara vara här så mycket som möjligt och sen vara ute i skärgården och hänga med mamma och pappa i stora röda huset och vara med min familj, sa Pernilla i intervjun.

Annons