Christian Bauers förflutna uppdagas: Allt är inte som det verkar

23 jan, 2023, 08:30 
Var ihop med TV–kvinnan och utövar flera sporter: Det här är allt vi vet om Pernillas fästman Christian Bauer!
Annons

Christian Bauer förknippas numera starkt med Walhgren–klanen. Kanske blev det ännu mera självklart när han gick ner på knä och friade till sin stora kärlek artisten Pernilla Wahlgren.

Här möter Christian Bauer Pernillas ex-man
Här möter Christian Bauer Pernillas ex-man

De två har bosatt sig i Pernillas nybyggda villa på höjd, Villa Wahlgren. Där ska de enligt Pernillas instagramtext bo på ålderns höst.

"Ledig helg med mannen jag älskar i vårt nya hem där vi förhoppningsvis ska bli gamla tillsammans….!"

Mannen som stal Pernilla Wahlgrens hjärta går in i en vardag som konstant igenkänd – och omskriven...

Recept.se Nyhetsbrev

Även Christian har haft ett förflutet innan han började dejta en av Sveriges mest kända kvinnor.

Det här är Pernillas fästman: Christian Bauer

Christian Bauer är far till två döttrar och även morfar. Han arbetade tidigare som försäljningschef och har även gjort flera modelljobb och skådespelat i reklamfilmer, men är numera inköpschef för ICA.

Annons

Bauer har ett stort intresse för fritidsaktiviteter såsom löpning, cykling och att åka skidor. Han har dessutom tävlat i Triathlon, en uthållighetsidrott som består av simning, cykling och löpning.

I podcasten ”Wahlgren och Wistam” har Pernilla Wahlgren avslöjat det oväntade som somliga inte skulle se som självklart:

– Christian Bauer är spinninginstruktör!

Vilken mångsysslare Bauer är...

Christian Bauers förflutna med TV–kvinnan

Christian Bauer var tidigare tillsammans med Marie ”Mary” Enqvist, 42, som medverkade i förrförra säsongen av Farmen på TV4.

– Jag ville ha mer än vad han kunde ge så jag gjorde ett avslut. Vi har sprungit på varandra under åren och hejat och det är ingen hard feeling. I alla fall inte från mitt håll, har Mary sagt till Hänt.

Mary berättar att hon var runt 30 när de träffades. Hon delger också att hon tror att turturduvorna Pernilla och Christian verkar vara en passande "match".

Annons

– Jag tror att de är i samma skede i livet. Han var ju klar med familjebiten redan då i och med att han är fjorton år äldre. Dessutom verkar de vara så satans kära!

Marie ”Mary” Enqvist
Marie ”Mary” Enqvist, Christian Buaers ex, är övertygad om att Pernilla och Christian är en "perfect match"

Foto: TT

Annons