Christian Bauers gest nobbas av Pernilla – väljer annorlunda

Christian Bauers gest nobbas av Pernilla – väljer annorlunda

Christian Bauer är ett fan av romantiska gester, Pernilla är lite mer återhållsam.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Slå på ljud

I åratal har vi kunnat följa Pernilla Wahlgrens liv i detalg, först var det på löpsedlarna men på senare tid visar hon själv upp det mesta i Wahlgrens värld och även sin egen podcast.

Av den anledningen vet vi redan en hel del om hennes och pojkvännen Christian Bauers förhållande. Efter flera år som singel valde Pernilla att gå på dejt med en man som en kompis föreslagit och det hela ledde till äkta kärlek och ett förhållande som ser ut att göra båda parterna oerhört lyckliga.

I det senaste avsnittet av Wahlgren och Wistam diskuterar Pernilla och Sofia viktiga datum i relationen. Sofia Wistam erkänner att hon inte riktigt vet när hennes bröllopsdag inträffar och Pernilla berättar hur olika syn hon och pojkvännen Christian har angående datumet de blev tillsammans. Hon avslöjar Christans väldigt permanenta sätt att påminna sig om vilken dag de blev tillsammans.

– Nja, jag vet att han tycker när vi var tillsammans i Marbella och han sa de där magiska tre orden: ”Jag älskar dig”. Det har han ju tatuerat in på sin arm. Och då borde ju jag veta vad det är för datum. Men jag får titta på hans arm, säger Pernilla Wahlgren enligt Expressen.

Pernilla Wahlgren väljer annorlunda

Men hon tänker inte återgälda den romantiska gesten.

– Jag har ju annars en ananas tatuerat på min arm, så om han är osäker på vad jag gillar så kan han titta på min arm, säger hon i podden.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens erkännande om relationen – nu berättar hon

Det var i somras som Pernilla spenderade en längre period i sitt hus i Spanien.

Efter några veckor isär anlände Pernillas stora kärlek Christian Bauer. När de slutligen fick hålla om varandra brast Christian ut i tårar. Pernilla beskriver det hela som taget ur en kärleksfilm.

– Han var så fin och tårarna rann på honom så kramade jag honom. Så sjukt att jag träffar någon på en flygplats och vi står och kysser varandra jättelänge, det är sånt här som jag bara har sett på film, sa Pernilla då.