Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauers hemlighet ute efter två år – bilderna han velat stoppa

21 jun, 2023, 21:30 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Christian Bauers hemlighet är ute – efter två år. Här är sanningen som Pernilla Wahlgrens pojkvän velat stoppa.

Annons

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har bjudit oss alla på en kärlekssaga. De har varit öppna med sina husplaner, med sin förlovning, med sitt sexliv – men ändå finns det en dörr som varit fullständigt stängd. Fram tills nu.

Pernilla har varit sitt vanliga transparenta jag. Hon har redogjort för hela berättelsen: från första dejten fram till nu.

Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssagaBrand logo
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga

Christian Bauer visar nu upp sanningen

I podcasten "Wahlgren och Wistam" förklarade hon varför hon är så öppen.

– Vad är det för regler man ska följa? Ska det ha gått X antal månader innan man får säga att man kär, när får säga att man älskar dem? När får man våga hoppas? Eller så kan man tänka: vi kör. Det har varit en lång transportsträcka för oss ju, säger hon i podcasten.

Annons

Men Christian är inte lika transparent. Vilket är förståeligt: han är ju ingen offentlig person på samma sätt, även om han har gjort flera uppdrag som fotomodell. Men han är först och främst försäljningschef på företaget Ica och lever, vad det verkar, ett hyfsat vanligt Svenssonliv.

Som ett led i detta valde Christian att ha ett stängt Instagram-konto. Bara utvalda fick följa honom.

Christian Bauer har numera öppet konto på Instagram

Men nu har det förändrats. Christian har öppnat kontot, vilket innebär att vi kan gå in i efterhand och scrolla ner till första bilden på honom och Pernilla.

Bilden, som alltså tidigare hållits hemlig för allmänheten, lades ut 26 maj 2021.

"Kan inte hålla tillbaka mig längre! Du ger mig pirr och glädjetårar som jag aldrig känt förut. Du är så jordnära, så äkta, så kärleksfull, ja du är helt helt underbar❤️Det här är så äkta och jag är fylld av total kärlek till dig💗Tack för att du kom in i mitt liv och gjorde det komplett", skriver Christian i bildtexten.

Annons