Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauers lycka med Pernilla – väljer nu att kommentera

12 okt, 2023, 18:30 

Christian Bauer har nåtts av ett underbart besked!

Annons

Pernilla Wahlgren hittar på det ena efter det andra. Schemat är nästan alltid fullspäckat och lugna stunder är inget som hon är speciellt bortskämd eller bekant med.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Men så ibland händer det att hon faktiskt ser till att ta lite ledigt. Denna gången har hon varit i sitt älskade Spanien, där hon ätit god mat, njutit av solen och badat i den svalkande poolen.

Nära vännerna Jessica Wahlgren Norman och Susanne Nordström följde också med. Likt Pernilla såg de ut att ha det helt magiskt och när de delade med sig av bilder från resan var det med ett leende på läpparna.

Pernilla Wahlgrens fantastiska bilder

Instagram berättar Pernilla nu själv om den underbara resan och passar dessutom på att dela med sig av ett härligt bildspel, där hon sammanfattar den resa som varit så välbehövlig.

Annons

”Påfylld med energi efter dessa härliga dagar med Jessica Wahlgren Norman och Susanne Nordström. Tack Spanien för denna gång!!! Ny flyger jag hem med min nya sov och ögonmask! Se bild 10!”, skriver Pernilla Wahlgren.

Christian Bauers lycka: ”Helt underbart”

I kommentarsfältet är det många som är tagna av alla härliga bilder.

”Tänk så underbart att kunna åka iväg några dagar och ladda batterierna i detta underbara hus. För att inte tala om blommorna. Ljuvliga”, skriver en person.

Även Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer är lycklig över att Pernilla haft en bra resa, men han är nog ännu lyckligare att hon äntligen kommer hem!

”Heeelt underbart o välkommen hem”, skriver han.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren.

Foto: TT/Instagram

Annons